100% voetbal daagt La Moda in Drachten uit

08-12-2018

Zaterdag 8 december was de Challenge Ball van Present Smallingerland in modezaak ‘La Moda’ in Drachten. Rudy Verwoert van ‘100% voetbal’ rolde de reusachtige bal naar Ruth de Jong van ‘La Moda’ en daagde haar uit om een maatschappelijk betrokken activiteit via Present Smallingerland te doen. Beide ondernemers hebben de uitdaging al omgezet in concrete plannen en Ruth daagt op korte termijn een andere ondernemer in Smallingerland uit.

In het jubileumjaar brengt Present Smallingerland een beweging op gang bij bedrijven: ondernemers dagen elkaar uit op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen door in actie te komen via Present Smallingerland. Dit wordt zichtbaar door de reusachtige Challenge Ball die van ondernemer naar ondernemer rolt. Zij schrijven hun bedrijfsnaam op de bal als teken van deelname.

Present Smallingerland begeleidt en faciliteert de inzet van de groepen en koppelt deze aan hulpvragers die aangemeld zijn door maatschappelijke organisaties. Zo weten de deelnemers zeker dat de hulp op de juiste plek terecht komt. Bedrijven geven de namen en de vaardigheden door van de werknemers en dag waarop ze zich willen inzetten, Present faciliteert vervolgens de inzet van de werknemers i.s.m. hulpverleners in Drachten e.o.

Meer informatie over onze Challenge Ball actie op deze pagina. | Foto WR Fotografie