Vintura aan de slag voor Sherpa

12-09-2018

Vrijdag 7 september jl. ging het team van Vintura, een consultancy bureau in de zorgsector en life sciences uit Baarn, via Present Soest aan de slag bij zorginstelling Sherpa. Een bijzondere ervaring!
We geven advies in de zorg, maar nu ervaren we het van binnenuit.”
“Heb het gevoel echt iets bij te kunnen dragen”
“Onder de indruk van de mensen die er werken.”

Zelf schreven ze er het volgende over:
Het Vintura team voelt zich dankbaar dat we afgelopen vrijdag een handje mochten helpen bij zorginstelling Sherpa. Sherpa ondersteunt mensen met een beperking op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd. Ze hebben 1500 cliënten, 1500 medewerkers en 600 vrijwilligers. In drie groepen gingen we aan de slag: we maakten een wandeling naar een boerderij met cliënten, we maakten een wandelpad schoon en gaven een dagbestedingslocatie een fris tintje. Bedankt Sherpa voor de gastvrije ontvangst en Stichting Present Soest voor het ons in contact brengen met Sherpa!