Doe Dag: doe mee voor een ander op 12 oktober a.s.

06-09-2018

Een slaapkamer schilderen, een tuin opruimen, schoonmaken, orde brengen in een vol huis, een uitstapje naar de dierentuin met ouderen of wandelen met kinderen met een meervoudige beperking. Het zijn allemaal dingen die gedaan kunnen worden in Soest op de Diaconale Doe Dag (DDD) op zaterdag 12 oktober a.s. Op deze dag wordt praktische hulp en aandacht gegeven aan mensen in Soest die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken omdat zij te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid en/of sociaal isolement.

Deelnemers aan eerdere Doedagen geven aan dat er op zo’n dag iets in beweging komt. Niet alleen bij degene die geholpen wordt, maar vaak ook bij degene die de hulp biedt. Je ontmoet ‘de ander’, en het is tegelijk ook leuk om samen met een groep mensen aan de slag te zijn. Een deelnemer vertelt: “Je houdt er een goed gevoel aan over: we hebben met elkaar echt wat neer gezet.”

Doe ook mee
Iedereen die graag iets wil doen voor een ander is van harte welkom. Doe ook mee, samen met je familie vrienden of buren!
Meld je vóór 29 september digitaal aan via www.soesterdoedag.nl en kies op het aanmeldingsformulier zelf welke hulp of bijdrage je wilt en kunt geven.

De DDD is een initiatief van de Protestantse Gemeente Soest en Present Soest. Bekijk voor meer informatie het fotoverslag van de vorige DDD of mail naar info@presentsoest.nl