Nieuws van de coördinatoren

08-07-2019

Sinds maart zijn wij weer met twee coördinatoren bij Present. Wij willen kort terugkijken op deze afgelopen periode.
Wat een bijzonder avontuur is onze nieuwe coördinator Marieke gestart!  De ene week was ze op bezoek in Nijenstede, de week daarna zat ze bij RTV Slos op de radio.
Beide coördinatoren waren te vinden op de stand bij Opwekking, gingen van project naar project en waren op bezoek bij burgemeester Bats.
Deze ontmoetingen maken Marieke enthousiast. ‘Ik vind het zo bijzonder om met verschillende mensen in contact te komen. Mensen die hulp nodig hebben op een of andere manier hulp bieden. Van het schoonmaken van rollators tot het spelen van spelletjes met eenzame mensen.’
Wat gebeurt er veel bij Stichting Present Steenwijkerland. Wat was een absolute parel? Het begeleiden van jongeren rondom hun maatschappelijke stage.  De jongeren hadden het zelf niet altijd in de gaten welke invloed hun aanwezigheid had.
In deze Nieuwsbrief, met de naderende zomervakantie in het vooruitzicht, meer informatie over wat wij samen met anderen heb mogen doen. Voor de ander maar vooral met de ander!
Vinden jullie het ook belangrijk om om iets te doen voor de ander? Geef je dan op als vrijwilliger. Of neem als bedrijf contact met ons op. Dit kan via onze website: www.presentsteenwijkerland.nl
Namens het hele team van Stichting Present Steenwijkerland wensen wij jullie een fijne vakantie!

Jessica en Marieke