De zomerperiode is aangebroken!

13-07-2019

Net als u zijn onze vaste vrijwilligers, bestuur en coördinatoren toe aan een welverdiende vakantie. Achter de schermen werken de coördinatoren de laatste projecten af. Gedurende de vakantieperiode zijn wij niet bereikbaar. De sluiting is een bewuste keuze omdat de meeste hulpverleners en vrijwilligers niet bereikbaar zijn gedurende de zomervakantie.

Voor de hulpverlening: hebben jullie een hulpvraag? Dan kunnen jullie deze gewoon via de website aanmelden. Onze coördinatoren pakken dit na 26 augustus weer op. Ben je erg enthousiast over ons werk en wil je vrijwilligerswerk doen? Ook hiervoor kan je je aanmelden als vrijwilliger op de website. Dan nemen we, zodra de vakantie voorbij is, persoonlijk contact met je op.
Voor nu wenst het gehele team van Stichting Present Steenwijkerland u/jullie een hele fijne vakantie!