World Servants en Present

13-04-2021

Bouwen aan verandering door present te zijn in Nederland

Ondanks de ingewikkelde omstandigheden blijft World Servants een beweging die dient. Komende zomer kunnen we (weer) niet ver op reis, maar dat betekent niet dat we stil zitten. We doen het tegenovergestelde: de projecten ver weg gaan door én de deelnemers gaan dichtbij aan de slag, ook hier in de regio.
De begeleiders van Present vervullen een coördinerende rol in de praktische en sociale projecten. De dagelijkse leiding is in handen van het leidersteam van World Servants, samen met de vertegenwoordigers van lokale betrokkenen. De begeleider van Present is de spin in het web die de partijen verbindt en het centrale aanspreekpunt. Idealiter komt de Present coördinator regelmatig langs om lopende zaken te bespreken en ben je de rest van de dag goed bereikbaar voor overleg.
Voor meer info zie filmpje:   https://www.youtube.com/watch?v=MIv1nD5sS30