Project World Servants Vollenhove

11-09-2021

World Servants Present in Vollenhove!

Uniek en ludiek, zo mogen we dit  project wel noemen!
Elk jaar gaan de jongeren van World Servants naar het buitenland om bijvoorbeeld in Malawi een kerk te bouwen en in Bolivia een schooltje te herstellen. Door corona werd dit jaar via Present Steenwijkerland uitgeweken naar Nederland, naar Vollenhove.
In de periode van 6 t/m 16 augustus 2021 kwam er een groep jongeren en hun begeleiders van World Servants naar Vollenhove om de handen uit de mouwen te gaan steken.
Van maandag 9 t/m vrijdag 13 augustus ging de groep samen met de bewoners aan de slag om diverse tuintjes op te knappen en andere wensen te realiseren. Hierover was er al meerdere keren met de buurt contact geweest en met veel enthousiasme is er geklust, gebouwd, gezaagd, gespit en geplant.
Verder was er voor de basisschool kinderen een programma, waarbij ook andere kinderen uit de buurt konden aanschuiven. Verder was er een heel gezellige BINGO avond in zorgcentrum Nieuw Clarenberg.
Ook betrokken bij dit project waren Wetland Wonen, Sociaal Werk de Kop en de Gemeente Steenwijkerland. Het Rode Kruis zorgde voor materialen voor het overnachten en inventaris voor de groep. Kortom veel positieve energie die bij elkaar kwam bij deze prachtige actie. Verder zijn de lokale kerken gevraagd om mee te helpen.
Lijkt het u/ jou ook leuk om als vriendengroep of als bedrijf de handen uit de mouwen te steken en samen te werken aan verandering en verbinding, dan kan dit via Present Steenwijkerland!
Neemt u contact op via de website of via ons mobiele nummer 06-52204749.
Een ieder is van harte welkom!