Interfloor is present!

26-05-2021

Al jarenlang is Interfloor uit Zwartsluis een trouwe en geweldige sponsor voor Present Steenwijkerland. Als makelaar in vrijwilligersland legt Present de verbinding tussen groepen vrijwilligers en hulpontvangers. De groepen vrijwilligers geven zelf aan wat ze te bieden hebben en wanneer ze een klus willen gaan doen. Present koppelt de hulpvragen die binnenkomen via diverse maatschappelijke organisaties aan deze vrijwilligers. Er komen soms zeer schrijnende hulpvragen binnen. Een voorbeeld van zo’n hulpvraag is of Present hulp kan bieden aan cliënten die geen middelen hebben om hun betonnen vloer van vloerbedekking te voorzien.
Hoe fijn is het dan om te weten dat we in Interfloor een sponsor hebben die hiervoor klaarstaat en gratis vinyl of tapijt aanbiedt! Present kan in zo’n situatie de hulpontvanger enorm blij maken met een nieuwe vloer.
Wij zijn dan ook trots en blij dat we Interfloor als eerste bedrijf het officiële ‘Partner Certificaat voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemer’ mochten aanbieden. Tevens heeft Interfloor weer toegezegd partner van Present te willen blijven voor de komende jaren.
Aan alle ondernemers in Steenwijkerland doet Interfloor de volgende oproep: ‘neem je maatschappelijke verantwoordelijkheid, want dankzij het bedrijfsleven wordt veel mogelijk gemaakt voor de samenleving.’
Mocht u als bedrijf geïnspireerd worden door dit artikel en ook via Present maatschappelijk betrokken willen zijn, dan kunt u ons bereiken via deze link: contact. Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.