Dit is Present

Dit zijn wij

Op veel plekken in Nederland zijn we Present. We hebben tientallen lokale stichtingen, zo ook in Súdwest-Fryslân. Al vele vrijwilligers vonden via ons hun weg naar kortdurende projecten in hun eigen buurt of regio. Hun werk vormt een welkome aanvulling op de bestaande professionele hulpverlening. Daarbij is zo’n project doorgaans voor de hulpgever en de ontvanger verrijkend.

Via Present Súdwest-Fryslân komen we bij veel mensen over de vloer. Tal van vrijwilligers gaan via ons voor een dag of dagdeel aan de slag. Opruimen, schoonmaken, schilderen of gewoon een bakje koffie en een luisterend oor. Het kan allemaal via Present.

Kantoor

Als Present Súdwest-Fryslân maken we deel uit van een landelijk netwerk. Het kantoor van Present Nederland met enkele betaalde krachten en vrijwilligers staat in Amersfoort.
Veel mensen zijn Present in Súdwest-Fryslân en overal in Nederland. We hebben ook een lokaal team en bestuur voor Present Súdwest-Fryslân. Hieronder lees je wie we zijn en waar je ons voor kunt bellen of mailen. Het team van Present Súdwest-Fryslân bestaat uit:

Christa van Koeveringe

Algemeen Coördinator
christa.van.koeveringe@presentswf.nl
06 49 63 20 59

Elly van der Meulen

Administratief medewerker
elly.vander.meulen@presentswf.nl

Vicky de Groot

Project Jong Maatschappellijk Betrokken
vicky.de.groot@presentswf.nl


Bestuur

Hieronder kun je kort kennismaken met onze bestuursleden.

Dirk Jan Pheifer

Voorzitter

Ellen Nikkels

Secretaris

Jeroen Kremer

Penningmeester

Vacant

Algemeen bestuurslid

Esther Terpstra

Algemeen bestuurslid

Thom de Ruiter

Bestuurslid fondsenwerving 

Contact

Wil je graag in contact komen met een van onze bestuurders? Neem gerust contact met ons op.