Handige vrijwilliger voor de flex-poule

Handige vrijwilliger voor de flex-poule

Stichting Present Súdwest-Fryslân heeft als missie om de wereld een stukje mooier te maken. Een samenleving creëren waarin we weer meer naar elkaar omkijken. Om dit te bereiken verbinden we groepen vrijwilligers aan kwetsbare inwoners van Súdwest-Fryslân.
Onze vrijwilligersgroepen zetten zich projectmatig in om hun medemens een duwtje in de rug te geven. Dit kunnen bestaande groepen zijn (een vriendengroep, een voetbalvereniging, een kerkgenootschap) of groepen die worden samengesteld vanuit de flex-poule. Voor deze laatste zijn we op dit moment op zoek naar extra vrijwilligers.

Taken Vrijwilliger Present
Bent u die handige vrijwilliger die graag helpt met praktische zaken? Denk aan het opruimen en schoonmaken van een verwaarloosde huishouding, een overwoekerde tuin weer toonbaar maken, wegbrengen van spullen naar de stort of kringloop, een woonkamer sausen of laminaat leggen etc.
U voert de projecten altijd uit met andere vrijwilligers van Stichting Present Súdwest-Fryslân die zich hebben aangemeld voor de flex-poule. De groep wordt tijdens het project begeleid door onze projectbegeleider.

Profiel Vrijwilliger Present
We zijn op zoek naar mensen die, het liefst op de dinsdagen, een paar uurtjes per maand over hebben om te helpen. Ieder project wordt natuurlijk in overleg ingedeeld en als u een keer geen tijd heeft, is dat niet erg. Flexibiliteit staat voorop, het moet voor u als vrijwilliger behapbaar blijven.
Wij vragen van al onze vrijwilligers dat ze 100% achter de visie en missie van Present staan en de christelijke identiteit van Present respecteren.

Interesse of vragen?
Neem dan contact op met Christa van Koeveringe (coördinator Present Súdwest-Fryslân) via: christa@presentsudwestfryslan.nl
Bellen kan ook op: 06-49 63 20 59