Dit is Present

Dit zijn wij

Op veel plekken in Nederland zijn we Present. We hebben tientallen lokale stichtingen, zo ook in Utrecht. Al vele vrijwilligers vonden via ons hun weg naar kortdurende projecten in hun eigen buurt of regio. Hun werk vormt een welkome aanvulling op de bestaande professionele hulpverlening. Daarbij is zo’n project doorgaans voor de hulpgever en de ontvanger verrijkend.

Via Present Utrecht komen we bij veel mensen over de vloer. Vrijwilligers gaan via ons voor een dag of dagdeel aan de slag. Opruimen, schoonmaken, schilderen of gewoon een bakje koffie en een luisterend oor. Het kan allemaal via Present.

Landelijk netwerk

Als Present Utrecht maken we deel uit van een landelijk netwerk. Het kantoor van Present Nederland met enkele betaalde krachten en vrijwilligers staat in Amersfoort.
Er zijn al vele mensen Present in Utrecht en overal in Nederland. We hebben ook een lokaal team en bestuur voor Present Utrecht. Hieronder lees je wie we zijn en waar je ons voor kunt bellen of mailen. Het team van Present Utrecht bestaat uit:

Rozemarijn van Seventer

Projectcoördinator

rozemarijn.van.seventer@presentutrecht.nl
06 17 98 67 67

Jose van wijk

Jose van Wijk

Projectcoördinator

Jose.van.wijk@presentutrecht.nl
06-26027173

Jette Prins

Projectcoördinator | Marketing en Communicatie

jette.prins@presentutrecht.nl
06-39335558

Grisette Hoornstra

Projectmedewerker
grisette.hoornstra@presentutrecht.nl

Janneke Overduin

Janneke Overduin

Regiocoördinator Jong Present

janneke.overduin@presentutrecht.nl
06-17475703

Fenna Koomen

Trainee eventmanagement

fenna.koomen@presentutrecht.nl


Bestuur


Hieronder kun je kort kennismaken met onze bestuursleden.

Magda Brak

Secretaris


“In mijn studententijd leerde ik door middel van Present Utrecht een wereld achter de voordeur kennen die voorheen voor mij gesloten was. Het is fantastisch om mensen die het zo hard nodig hebben een klein stapje verder te kunnen helpen. Om dit ook voor andere mensen mogelijk te maken zet ik me graag opnieuw in voor Present Utrecht als bestuurslid.”

Martijn van der Berg

Penningmeester
Daphne Lommers

Algemeen bestuurslid


"Door zelf meerdere ervaring te hebben opgedaan als deelnemer heb ik Present leren kennen. De aanpak van Present is praktisch en doeltreffend. Dat spreekt mij erg aan! Omzien naar de ander die het op dat moment nodig heeft; daar zet ik mij graag voor in."  

Contact

Wil je graag in contact komen met een van onze bestuurders? Neem gerust contact met ons op.