Aanmeldformulier voor groepen

Vanaf 16 juli tot en met 13 augustus is Present Utrecht gesloten. Vanaf 13 augustus zijn wij weer Present in Utrecht en weer bereikbaar. Je aanbod om met je groep een vrijwilligersproject te doen kun je gewoon via het aanmeldformulier doorgeven. Vanaf 13 augustus zullen wij contact met je opnemen.

Present biedt groepen de mogelijkheid om zich in te zetten voor mensen die daar echt mee geholpen zijn. Een keer meedoen als groep? Samen vrijwilligerswerk doen?
Vul dan dit formulier in. En denk daarbij creatief vanuit de mogelijkheden en talenten die jullie als groep hebben! Ter inspiratie kun je ook deze ervaringen van anderen lezen.

Contactpersoon
De contactpersoon is ons aanspreekpunt van de groep. Wij nemen met hem of haar contact op over de eventuele presentatie, het voorbereidingstraject, het locatiebezoek en het project.

Projectdata inzetbaar
Houd er bij het plannen van een mogelijke projectdag rekening mee dat wij 6 weken nodig hebben voor de voorbereiding van een project. Als jullie interesse hebben in een presentatie, vul dan nog geen data in wanneer jullie een project willen doen, maar maak eerst een afspraak voor een presentatie.

Wist je dat onze avondprojecten in principe om 18.30 uur starten?


Contactpersoon

Groepsgegevens

Project gegevens

Praktisch voorbeeld: tuinieren, schoonmaken, schilderen, etc.
Sociaal voorbeeld: op stap met ouderen, activiteit met kinderen, spelletjes doen met mensen met een beperking, etc.

Wist je dat onze sociale avondprojecten altijd uiterlijk om 18.30 uur starten? En de praktische uiterlijk om 19.00 uur?