Team en Bestuur

Dit is het team van Present Utrecht. Neem gerust contact met ons op, door te mailen of te bellen naar 06-19882088.

RENSKE RAALTE

Algemeen coördinator
Email: renske.raalte@presentutrecht.nl
Telefoon: 06-47147673

“Present Utrecht verbindt en doet dat op een zeer professionele en betrokken wijze. Steeds meer mensen die ontdekken hoe gemakkelijk het is om iets voor een onbekende stadsgenoot te doen > daar draag ik graag aan bij!”.

 

ESTER VLAMING

Projectcoördinator
Email: ester.vlaming@presentutrecht.nl
Telefoon: 06-49924301

“Het bijeenbrengen van verschillende groepen uit de samenleving en het realiseren van die ontmoeting vind ik uniek en motiverend en ik ben blij hierin een rol te mogen spelen.”

 

 

MIRJAM VAN DER KLIS

Projectcoördinator
Email: mirjam.vanderklis@presentutrecht.nl
Telefoon: 06-26027173

“‘Het is heel tof om vrijwilligers vanuit hun voorkeuren een onvergetelijke ervaring te bezorgen en tegelijk je steentje bij te dragen voor mensen die het minder hebben. Dit maakt het tot ontzettend dankbaar werk!”

Joelle van der Weele

Trainee
Email: trainee1@presentutrecht.nl
Telefoon: 06-17589050

Sara van der Leer

Trainee
Email: trainee2@presentutrecht.nl
Telefoon: 06-19882088

Bestuur

Het bestuur van Stichting Present Utrecht bestaat uit Gideon van den Brink, Dianne Otte, Johannes Verelst, Dirk Jan Rebel en Ger Somhorst. Hieronder stellen ze zich voor.

Ger Somhorst

Voorzitter van het bestuur
Werkzaam bij: diaPhero B.V. Organisatieadvies en Interim Management, huidige functie Program Manager Deployment @ DSM
Relevante nevenfunctie: geen

“Ik zit in het bestuur omdat ik de filosofie van Stichting Present zeer ondersteun… het mobiliseren van mensen die tijd, capaciteit en kwaliteiten beschikbaar hebben voor hen waarvoor een extra duwtje in de de rug enorm belangrijk is. Stichting Present Utrecht daar boven op is een zeer gedreven en innovatieve organisatie die maximaal effect probeert te sorteren op het maatschappelijk leven binnen Utrecht. Daar draag ik, samen met een veel leuke mensen, graag een steentje aan bij.”

Dianne Otte

Secretaris
Werkzaam als: Huisarts in opleiding

“Het mooie van Present vind ik dat we proberen om de energie en kracht die mensen hebben om te zetten in verbinding. En dat we daarmee letterlijk ruimtes en tuinen veranderen en ook gevoelens en gedachten van de hulpontvanger en de vrijwilliger mooier maken!”

Vacature

Algemeen bestuurslid
Werkzaam als:
Relevante nevenfuncties:

Johannes Verelst

Penningmeester
Werkzaam als: Hoofd Nieuwe Media – Evangelische Omroep

“Persoonlijk haal ik veel inspiratie uit de Bijbel en daar staat een mooie tekst in Jeremia 29:7 over je inzetten voor je stad: ‘Bid tot de HEER voor de stad waarheen ik jullie weggevoerd heb en zet je in voor haar bloei, want de bloei van de stad is ook jullie bloei’. Wat mooi dat ‘zelf bloeien’ en ‘de stad laten bloeien’ zo aan elkaar gekoppeld worden: dat zie ik ook gebeuren als mensen via Present naar elkaar omzien. Je gaat met andere ogen naar je stad kijken, dus daar draag ik graag mijn steentje aan bij!”

Dirk Jan Rebel

Algemeen bestuurslid
Werkzaam als: Directeur bij Rebel Hoveniers

“Ik herinner me nog goed de eerste keer dat ik als vrijwilliger voor iemand een tuin opknapte. Leuk om de dankbaarheid te zien, maar ook het plezier dat ik en mijn team er aan beleefden. Ik ken Present al vanaf het begin als een mooie organisatie, die op professionele wijze ontmoetingen mogelijk maakt die aan beide kanten verandering brengen. Soms met kleine gebaren, maar vaak met grote impact. Ik ben daar als bestuurslid graag bij betrokken.”

Gideon van den Brink

Algemeen bestuurslid
Werkzaam als: Consultant Finance and Risk – Solid Professionals

“Present heeft denk ik in 2008 mijn hart veroverd. Wat ik knap vind in het concept van Present is dat zij niet alleen mogelijk maakt dat nuttige (nodige!) projecten goed gebeuren, maar tegelijk ook veel onzichtbaars bewerkstelligt: ontmoeting en blikverruiming voor zowel hulpontvanger als vrijwilliger. Ik ben er als vrijwilliger veel herinneringen en inzichten rijker van geworden. Als bestuurslid zet ik deze lijn graag voort!”

De bestuursschets van het bestuur van Present Utrecht vind je hier.