Team & Bestuur

Renske Raalte

 

 

 

Directeur

renske.raalte@presentutrecht.nl
06-47147673

“Present Utrecht verbindt en doet dat op een zeer professionele en betrokken wijze. Daardoor zijn er steeds meer mensen die ontdekken hoe gemakkelijk het is om iets voor een onbekende stadsgenoot te doen en daar draag ik graag aan bij!”

Ester Vlaming

 

 

 

 

Projectcoördinator

ester.vlaming@presentutrecht.nl
06-49924301

“Het bijeenbrengen van verschillende groepen uit de samenleving en het realiseren van die ontmoeting vind ik uniek en motiverend. Daarom ben ik ben blij hierin een rol te mogen spelen.”

Mirjam van der Klis

 

 

 

Projectcoördinator

mirjam.vanderklis@presentutrecht.nl
06-26027173

“Het is heel tof om vrijwilligers vanuit hun voorkeuren een onvergetelijke ervaring te bezorgen en tegelijk je steentje bij te dragen voor mensen die het minder hebben. Dit maakt het tot ontzettend dankbaar werk!”

Arati Zavrel

 

 

 

Administratief medewerker

administratie@presentutrecht.nl

“De kracht van Present is mensen verbinden op allerlei gebieden, elkaar leren kennen en samen iets voor een ander doen. De verschillen op te heffen en elkaar echt ontmoeten! Fijn om daar een onderdeel van te mogen zijn.”

Simone de Vries

 

 

 

Projectcoördinator

simone.terpstra@presentutrecht.nl
06-17986767

“Wat ik zo mooi vind aan Present is dat het mensen aan het denken zet en in beweging brengt. Door een paar uur van je tijd te geven aan iemand kun je verschil maken in het leven van zowel die ander als jezelf. Het is erg mooi om daaraan te mogen bijdragen!”

Bego Fernandez

 

 

 

Projectcoördinator

bego.fernandez@presentutrecht.nl
06-17475703

“Graag zet ik me in om het doel van Present te bereiken: Dat er meer mensen naar elkaar omkijken.”

Naast onze vaste kantoormedewerkers is er een grote kring van vaste vrijwilligers actief, we waarderen hun inzet enorm!

Bestuur Present Utrecht

Het bestuur van Stichting Present Utrecht bestaat uit Gideon van den Brink, Dianne Otte, Alex Kroon, Dirk Jan Rebel, Wim Nicolaas, Ruth Sival en Roos van Mulligen. Hieronder stellen ze zich voor.

WIM NICOLAAS

Voorzitter van het bestuur
Relevante nevenfunctie: bestuurslid bij Regio bestuur Alzheimer Nederland, regio West Utrecht. Diverse activiteiten binnen de kerk, van ledenadministrateur tot lector en daarnaast mantelzorger.

“Met veel interesse en zin heb ik, nu ik gepensioneerd ben, de stap gemaakt om het mooie en prachtige werk dat Present doet in vooral de gemeente Utrecht te ondersteunen vanuit mijn ervaring en passie voor vrijwilligers die zich geheel belangeloos in zetten voor kwetsbare mensen in de samenleving. Mijn bestuurlijke ervaring binnen de ouderenzorg, zal zich vooral manifesteren in het bestuur van Present. Mijn kennis en ervaring vanuit de gezondheidszorg, waar we ook met veel vrijwilligers werken, zal behulpzaam zijn bij de positie van vrijwilligers bij Present vanuit mijn, onze bestuurlijke rol en verantwoordelijkheid. Onlangs mochten wij als bestuur ons ook inzetten voor een project, een meneer die een woning huurt en waarin nog een aantal zaken geregeld moesten worden. Wij hebben parket gelegd in een slaapkamer en de keuken heeft ook een grote beurt gekregen. Daar hebben wij kunnen ervaren wat wij doen en kunnen doen en betekenen voor kwetsbare mensen.”

DIANNE OTTE

Secretaris
Werkzaam als: Huisarts in opleiding

“Het mooie van Present vind ik dat we proberen om de energie en kracht die mensen hebben om te zetten in verbinding. En dat we daarmee letterlijk ruimtes en tuinen veranderen en ook gevoelens en gedachten van de hulpontvanger en de vrijwilliger mooier maken!”

ALEX KROON

Penningmeester

DIRK JAN REBEL

Algemeen bestuurslid
Werkzaam als: Directeur bij Rebel Hoveniers

“Ik herinner me nog goed de eerste keer dat ik als vrijwilliger voor iemand een tuin opknapte. Leuk om de dankbaarheid te zien, maar ook het plezier dat ik en mijn team er aan beleefden. Ik ken Present al vanaf het begin als een mooie organisatie, die op professionele wijze ontmoetingen mogelijk maakt die aan beide kanten verandering brengen. Soms met kleine gebaren, maar vaak met grote impact. Ik ben daar als bestuurslid graag bij betrokken.”

GIDEON VAN DEN BRINK

Algemeen bestuurslid
Werkzaam als: Project Manager Finance Change – Nationale Nederlanden

“Present heeft denk ik in 2008 mijn hart veroverd. Wat ik knap vind in het concept van Present is dat zij niet alleen mogelijk maakt dat nuttige (nodige!) projecten goed gebeuren, maar tegelijk ook veel onzichtbaars bewerkstelligt: ontmoeting en blikverruiming voor zowel hulpontvanger als vrijwilliger. Ik ben er als vrijwilliger veel herinneringen en inzichten rijker van geworden. Als bestuurslid zet ik deze lijn graag voort!”

RUTH SIVAL

Algemeen bestuurslid

ROOS VAN MULLIGEN

Algemeen bestuurslid

De bestuursschets van het bestuur van Present Utrecht vind je hier.