Aanmelden

Als makelaar in vrijwilligerswerk kan iedereen zich bij ons aanmelden. We slaan een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

Als groep

Ontdek hoeveel plezier en voldoening het geeft om samen met je vrienden, familie, voetbalteam etc. een ander te ontmoeten en te helpen. Present helpt je graag bij het vinden van een vrijwilligersproject. Voor ons is het dé uitdaging om bij jullie aanbod een project te vinden dat betekenis heeft voor een ander en dat bij jullie past. Ontdek hoe je door als groep een ander centraal te stellen, je elkaar op een andere manier leert kennen. Lees meer

Als individu

Ben je op zoek naar een zinvolle tijdsbesteding en help je anderen graag een handje verder? Present biedt je twee mogelijkheden: meedoen met de flexgroep of door  jouw expertise in te zetten voor Present. Lees meer

Hulpvraag melden

Als professional kun je een hulpvraag melden als je denkt dat de inzet van een groep vrijwilligers een meerwaarde heeft voor het hulpverlenings- of zorgtraject van je cliënt(en). Criteria zijn:

  • Je cliënt heeft onvoldoende financiële middelen, netwerk en/of gezondheid om het werk zelf uit te voeren.
  • Je cliënt is bereid om op de dag van het project (naar kunnen) aanwezig te zijn en mee te doen.
  • Ontmoeting (tussen cliënt en vrijwilliger) is wezenlijk onderdeel van het project.

Lees meer

Schade tijdens project uitvoer

Gelukkig komt het niet veel voor maar heel af en toe krijgen we tijdens projecten te maken met schades. De kosten kunnen hierbij flink oplopen en het was niet altijd duidelijk wie wanneer aansprakelijk gesteld kon worden. Daarom heeft het team van Present Veenendaal een procedure ontwikkeld. Vanaf heden werken we met een overeenkomst voor schade aan voertuigen en uitgeleende materialen. Via onderstaande linkjes kun je hiervan kennis nemen.  We gaan er vanuit dat een nog betere bescherming van vrijwillige inzet de motivatie van groepen zal vergroten. Wil je ons hierop feedback geven? Stuur dan een bericht naar info@presentveenendaal.nl.

Procedure bij schade aan spullen en voertuigen

Formulier schade aan voertuig en uitgeleende spullen