Dit is Present

Dit zijn wij

Op veel plekken in Nederland zijn we Present. We hebben tientallen lokale stichtingen, zo ook in Veenendaal. Al vele vrijwilligers vonden via ons hun weg naar kortdurende projecten in hun eigen buurt of regio. Hun werk vormt een welkome aanvulling op de bestaande professionele hulpverlening. Daarbij is zo’n project doorgaans voor de hulpgever en de ontvanger verrijkend.

Via Present Veenendaal komen we bij veel mensen over de vloer. Tal van vrijwilligers gaan via ons voor een dag of dagdeel aan de slag. Opruimen, schoonmaken, schilderen of gewoon een bakje koffie en een luisterend oor. Het kan allemaal via Present.

Kantoor

Als Present Veenendaal maken we deel uit van een landelijk netwerk. Het kantoor van Present Nederland met enkele betaalde krachten en vrijwilligers staat in Amersfoort.
Tal van mensen zijn Present in Veenendaal en overal in Nederland. We hebben ook een lokaal team en bestuur voor Present Veenendaal. Hieronder lees je wie we zijn en waar je ons voor kunt bellen of mailen. Het team van Present Veenendaal bestaat uit:

Wilrieke van Geresteijn

Coördinator
wilrieke.van.geresteijn@presentveenendaal.nl
06 – 514 416 40

Erik de Wilde

Coördinator
erik.de.wilde@presentveenendaal.nl
06 – 136 734 20

Mara de Waard

Coördinator
mara.de.waard@presentveenendaal.nl
06 – 837 717 01


Bestuur

Hieronder kun je kort kennismaken met onze bestuursleden.

Martin Dekker

Voorzitter

Carla Saathof

Algemeen bestuurslid

Frits Gidding

Penningmeester

Femke Blokzijl

Algemeen bestuurslid

Contact

Wil je graag in contact komen met een van onze bestuurders? Neem gerust contact met ons op.