Meedoen als bedrijf

Wilt u Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) handen en voeten geven? Dan is een samenwerking met Present Veenendaal de overweging waard. Present kan u helpen om impact te hebben in de lokale samenleving waar uw bedrijf is gevestigd. Deelname levert inspiratie en verbondenheid op voor het hele bedrijf. Collega’s werken met elkaar in een heel andere setting. Teambuilding op zijn best!

Maatschappelijke bedrijfsuitjes zijn vrijgesteld van de werkkostenregeling en vallen zodoende buiten dit budget!

Lees hier over de mogelijkheden om partner te worden van Present Veenendaal.

Deelname aan het lokale vrijwilligerswerk kan op twee manieren: 

Maatschappelijk personeelsuitje of teambuilding

Stichting Present Veenendaal organiseert teambuildingsactiviteiten en maatschappelijk verantwoorde personeelsuitjes. Op basis van uw kennis, kunde en wensen verzorgen wij een dag of dagdeel waarbij de complete organisatie voor onze rekening is.

Teamcoaching IKBEN!ZINVOL

Neem met uw (directie- of management)team deel aan een IKBEN!ZINVOL-dag. IKBEN!ZINVOL is een effectieve en ‘duurzame’ vorm van teamcoaching, dus met een maatschappelijk randje. Een IKBEN!ZINVOL-dag ziet er als volgt uit. ’s Ochtends voert het team een (uitdagend) vrijwilligersproject uit in bijzijn van één of twee professionele teamcoaches. De middag staat in het teken van reflectie en evaluatie. Door de spiegel voor te houden, creëert de teamcoach openheid rondom de huidige samenwerking, wordt bevestigd wat goed gaat en wordt de vinger gelegd op ontwikkelingspunten. Zowel individueel als in teamverband krijgt u naast inspiratie een concrete set adviezen c.q. vaardigheden mee. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Investering

  • Maatschappelijk personeelsuitje en teambuilding: wij werken voor kwetsbare groepen die zelf niets hebben. Daarom brengen wij de organisatie, begeleiding en het verbruik van materialen bij u in rekening. Dit doen wij tegen kostprijs. Een vrijwilligersproject met 5 tot 10 deelnemers kost € 500,- inclusief BTW. Voor groepen van 10 tot 250 deelnemers maken we een maatwerk offerte. Meld u aan of neem contact op voor een kennismaking
  • Teamcoaching IKBEN!ZINVOL: De kosten van een IKBEN!ZINVOL-traject hangen af van uw probleemstelling, de specifieke coachings doelstellingen en de omvang van uw team. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en een offerte op maat.

Ervaringen

Werving en selectiebureau Aatop heeft zich in december 2013 ingezet voor een bewoner in Veenendaal die al langere tijd in een auto woonde.

Mprise, een Microsoft Dynamics Dienstverlener in Veenendaal, heeft zich op 16 mei 2014 met alle medewerkers ingezet op verschillende locaties in Veenendaal. Er is een uitje gerealiseerd met bewoners van zorgcentrum de Engelenburgh en de tuin rondom het begeleid wonen complex van Reinearde, het Molenpark is opgeknapt. Ook vonden er verschillende activiteiten plaats op het Zorgplein van de Oranjeschelp, zoals het plaatsen van een pergola, het beitsen van tuinmeubels en het opknappen van de fietsjes.

Ook Dishman, Huibers Accountants en Vallei Autogroep zijn Present!