Carbogen Amcis kiest voor GOUD!

05-08-2019

Foto boven: vlnr Frits Gidding (penningmeester Present Veenendaal) met cheque, Henriëtte de Man (project coördinator Present Veenendaal) overhandigt de bloemen* aan Renée van Alst (Jr. R&D Specialist), op de achtergrond Gerrit Takken (Quality Assurance Manager) voor Present een ambassadeur binnen Carbogen Amcis, Mieke Sibeijn (voorzitter van de OR) toont de GOUDEN partner tegel van Present Veenendaal, Rob Eijkman (Director Carbogen Amcis) ontvangt de door beide partijen getekende partner overeenkomst van algemeen coördinator Present Femke Muit.

Carbogen Amcis, voor veel Veenendalers beter bekend als Dishman, heeft ervoor gekozen om Present Veenendaal structureel te steunen met € 2.500,– per jaar. Vanuit de organisatie mochten er door werknemers goede doelen ingebracht worden. Er werd unaniem aangegeven dat de voorkeur uitging naar lokale initiatieven. De locatie van Carbogen Amcis is midden in het centrum van Veenendaal tussen de Bernardlaan en de Scheepjeshof. Door de verbinding met Present laat ze zien óók echt betrokken te zijn op de Veenendaalse samenleving.

Het eerste contact tussen Present en Carbogen Amcis stamt uit 2016. Werknemers en MT pakte toen diverse hulpvragen op en er werd een fietstocht georganiseerd om geld op te halen voor onze stichting. Gerrit Takken, Quality Assurance Manager bij Carbogen Amcis en tevens betrokken bij de lokale Present Stichting in zijn woonplaats Barneveld,  wist anno 2019 opnieuw binnen de organisatie de aandacht op Present Veenendaal te richten.

Het is voor onze stichting heel erg belangrijk om structurele (financiële) steun te krijgen breed vanuit Veenendaal. Het bedrijfsleven is hierin een goede partij. Voor bedrijven is het een geweldige manier om lokaal maatschappelijk en zinvol betrokken te zijn. Voor Present biedt een goede financiële basis mogelijkheden om nog meer mensen te helpen om andere mensen te gaan helpen.

 

*van Present partner Flower Explosion

Foto: Renée van Alst overhandigd cheque aan penningmeester Frits Gidding