Wat als het netwerk uitgeput is…

24-01-2020

Een meneer met onder andere ernstige COPD was helaas niet meer in staat zijn tuin bij te houden. Met als resultaat dat het behoorlijk aan het verwilderen was.

De omgeving van meneer had hier last van, maar meneer zelf ook. De woningbouwvereniging heeft meneer een deadline gegeven waarvoor het opgelost moest zijn.

De betrokken hulpverlener van meneer heeft zo veel mogelijk het netwerk ingezet, zo zijn er al buren aan het grasmaaien en de heg aan het knippen geweest, ook werd er een aanhanger aan meneer uitgeleend, zodat familie het groenafval kon afvoeren. Maar helaas was daarmee de kous nog niet af.

Zijn hulpverlener meldde de hulpvraag aan bij Stichting Present en op hetzelfde moment hadden wij een Bijbelkring van de NGK in ons bestand staan die graag iets voor een ander wilde betekenen.

Deze dames zijn op een regenachtige zaterdag hard aan het bikken gegaan op onder andere een dode buxus. Ze hebben de tuin weer aardig aan kant. Meneer is erg dankbaar voor jullie inzet!

Bijzonder om zo het geloof heel concreet handen en voeten te geven.

Bedankt dames!

 

Wil jij ook met je Bijbelkring, of een ander soort groep iets voor een ander doen? Dat kan! Meld je nu aan! Aanmeldformulier groep