Team en Bestuur

Operationeel team

Projectcoördinator & fondsenwerver, Judith Steegmans

De wereld een beetje mooier maken door mensen te verbinden die iets voor elkaar kunnen betekenen, dat is waarom ik graag voor Stichting Present werk als projectcoördinator en fondsenwerver. Stel je eens voor; een samenleving waar mensen elkaar ontmoeten en begrijpen, elkaar inspireren, zich ontwikkelen en een bijdrage leveren. Dat je in een dag het verschil maakt in iemands leven die het op dat moment moeilijk heeft? Dat kan alleen samen met vrijwilligers, want zonder hen zijn we nergens. En iets doen voor je naaste is betekenisvol en dat kan iedereen. Want iedereen heeft talenten. Bij Present kun je samen met je buren, kerkgenoten, klasgenoten of afdelingsteam eenmalig de handen uit de mouwen steken. Daarbij kijken we vooral naar wat jullie wensen zijn.

Waarom? Omdat we beseffen dat je tijd kostbaar is. Het verrijkt zowel de hulpgever als degene die hulp ontvangt. Ik ontmoet je graag voor een onvergetelijke vrijwilligerservaring. Mail voor een vrijblijvende afspraak judith.steegmans@presentveenendaal.nl

 

Vaste kern

IT ondersteuning,  Arie van de KraatsStichting Present Veenendaal

 

 

 

 

Stichting Present VeenendaalGroepenbegeleider, Ellen van de Kraats

Het raakt mij iedere keer weer dat er mensen zijn zonder sociaal netwerk in Veenendaal. De meerwaarde voor mij is dat mensen op en gezellige manier eenmalig anderen een helpende hand kunnen bieden, en wie weet leidt het tot meer! Present moet doorgaan met wat ze doet, want er zijn teveel mensen in Veenendaal die het zonder hulp van vrijwilligers niet redden. Deze formule waarbij vrijwilligers aan kunnen geven wat ze willen doen, geeft vaak een goede match. Wanneer ik de blijdschap en dankbaarheid van de hulpontvangers zie, blijft dat bijzonder voor mij. De hulp blijft vaak niet beperkt tot één dag, maar werkt door in het verdere leven van de hulpontvangers (uit het Impactrapport van Present Veenendaal).

leen-kleinGroepenbegeleider, Leen van Vliet

In Veenendaal wonen veel mensen die het zonder meer goed hebben. Er zijn echter ook inwoners met gezondheidsproblemen, beperkte financiële middelen of een heel klein sociaal netwerk. Wat is het dan mooi dat er allerlei groepen vrijwilligers zijn die zich d.m.v. een project inzetten om voor deze mensen daadwerkelijk iets te betekenen! Zie het logo van Present: open armen: we geven om u / je, een brug: we willen u / je ontmoeten, verfvegen: we willen concreet iets voor u / je doen. Ik vind het heel zinvol om er als groepenbegeleider voor te zorgen dat alles rond zo’n project goed verloopt.

 

Foto volgt                                 Groepenbegeleider, Ronald Clark

Bestuur

Voorzitter, Martin Dekker

Naar elkaar omzien. Ontmoeten en helpen. De daad bij het woord voegen. Dat zie je bij Present gestalte krijgen. Een groeiende gemeente Veenendaal met veel activiteiten. Een gemeente waarin veel gebeurd op sociaal, cultureel en maatschappelijk vlak. Veel vrijwilligers die actief zijn om mensen met elkaar te verbinden en Veenendaal doet leven. Het werken met enthousiaste mensen met oog voor de samenleving en met een hart voor bewoners die een sociale en praktisch helpende hand nodig hebben, is voor mij reden om in het team van Present actief te zijn.

Algemeneen bestuurslid, Carla Saathof

Sinds Present actief is in Veenendaal volg ik de nieuwsberichten over de verschillende activiteiten. De doelstelling om mensen te helpen door samen de schouders eronder te zetten spreekt mij aan. Ieder mens kan op een bepaald moment hulp nodig hebben; hoe mooi is het dat een groep mensen klaar staat om hulp te bieden. Het leuke is dat je in verschillende groeps-samenstellingen mee kan doen met verschillende acties om mensen te helpen; als gezin, vereniging, kerk, school. Jong en oud kan mee doen. Graag wil ik mijn steentje bijdragen door in het bestuur van Present zitting te nemen.

Stichting Present Veenendaal

Secretaris, Wim Oolbekkink

 

 

 

 

Penningmeester, Frits Gidding

Ik heb een financiële achtergrond. Tijdens mijn werkzame leven bij ING kwam ik op een van onze netwerken in contact met Present Veenendaal. Omzien naar elkaar en helpen vind ik zeer waardevol. Mijn keuze was dan ook makkelijk te maken toen een nieuwe penningmeester werd gezocht. Ik vind het fijn op deze manier mijn bijdrage te kunnen leveren  daar waar het gaat om de financiën binnen Present Veenendaal.

 

 

 

 

 

Ambassadeurs

Angelique Ottens, Sharity

 

 

 

 

  Henk van Soest, Raadslid Gemeente Veenendaal

 

 

 

 

Lambert Kisteman, directeur Novente concept en creatie

Al vele jaren hebben we als bedrijf een fijne relatie met Present. Passend vanuit ons dagelijks werk mogen we een bijdrage leveren aan het mooie doel van deze organisatie. Als ambassadeur wil ik Present graag warm aanbevelen bij bedrijven en organisaties. Samen iets goeds voor een ander doen verbindt dubbel!