Team en Bestuur

 

Algemeen Coördinator: Tamara Zonnenberg
06 48362320 | tamara.zonnenberg@presentvlaardingen.nl

 

 

Bestuur:

Voorzitter:                 Cees Vermaat
Secretaris:                 Heleen Bosscha
Penningmeester:     David ’t Hart
Fondsenwerver:       Theo van Everdingen
Algemeen lid:           Marianne Niemeijer (ook groepenbegeleider)
Algemeen lid:           Rob van Herwaarden

bestuur @ presentvlaardingen.nl

Graag stelt het bestuur zich voor:

Cees Vermaat

Ik ben Cees Vermaat, geboren en getogen in Vlaardingen, getrouwd met Frouwke. Samen hebben we vijf kinderen in de leeftijd van 19 – 30 jaar, waarvan er nog drie thuis wonen. Ik heb in het onderwijs gewerkt als leerkracht, directeur en als onderwijsadviseur. Nu ik niet meer behoef te werken, doe ik diverse vormen van vrijwilligerswerk zoals b.v. schuldhulpmaatje en taalcoach. Present Vlaardingen is daarbij de nieuwste uitdaging. 

Heleen Bosscha

Ik ben Heleen Bosscha, woon in Vlaardingen en werk momenteel als communicatiemedewerker en voorheen als secretaresse. Notuleren is voor mij geen grote klus en daarom zet ik me vrijwillig in voor Stichting Present en maak ik o.a. verslagen van de bestuursvergaderingen. Ik vind het mooi om te zien hoe Stichting Present opkomt voor de medemens en vrijwilligers en hulpvragers met elkaar verbindt.

David ’t Hart

Ik ben David ’t Hart, geboren in Maassluis maar ik woon en kerk sinds 2005 in Vlaardingen. In het dagelijks leven werk ik als accountant. De link naar mijn functie is dan ook niet meer moeilijk om te maken. Ik hoop het werk van St. Present op de achtergrond zo mede te mogen steunen, want er is veel hulp nodig! Ik zie het als onze taak om de verbinding te maken met groepen vrijwilligers die deze hulp (eenmalig) willen bieden.

 Marianne Niemeijer

Ik ben Marianne Niemeijer 57 jaar. Vanaf het opstarten van Present Vlaardingen ben ik al betrokken bij Present. Naast bestuurslid is mijn functie vrijwillig groepenbegeleider en ik vind dit mooi en dankbaar werk om te mogen doen, verbinding maken tussen de vrijwilliger en de hulpvrager. Bijzonder om zo iets te kunnen betekenen voor mensen in Vlaardingen die niet of nauwelijks een netwerk om zich heen hebben.