Team en Bestuur

Algemeen Coördinator – Lori Lange

 

Bestuur:

Voorzitter:            Cees Vermaat

Secretaris:             Kees de Jong

Penningmeester:  Pekah Kleingeld

Algemeen lid:        Marianne Niemeijer (ook groepenbegeleider)

bestuur @ presentvlaardingen.nl

Cees Vermaat

Ik ben Cees Vermaat, geboren en getogen in Vlaardingen, getrouwd met Frouwke. Samen hebben we vijf kinderen in de leeftijd van 19 – 30 jaar, waarvan er nog drie thuis wonen. Ik heb in het onderwijs gewerkt als leerkracht, directeur en als onderwijsadviseur. Nu ik niet meer behoef te werken, doe ik diverse vormen van vrijwilligerswerk zoals b.v. schuldhulpmaatje en taalcoach. Present Vlaardingen is daarbij de nieuwste uitdaging. 

Kees de Jong

Mijn naam is Kees de Jong, 58 jaar, getrouwd en woonachtig in Maasland. Nauw betrokken geweest bij de oprichting van Present Vlaardingen. Ruim negen jaar voorzitter geweest van Present Maassluis. Daar vandaan ontstond ook de wens en de vraag om Present uit te breiden naar Vlaardingen. Enthousiast en onder de indruk wat er allemaal mogelijk is door het werk van Present. Mijn taak binnen het bestuur is die van secretaris.  

Pekah Kleingeld

Ik ben Pekah Kleingeld en ik ben de penningmeester. Ik heb geholpen bij de oprichting van Present Vlaardingen en ben toen blijven hangen als penningmeester voor de eerste periode. Sommige Vlaardingers kennen mij misschien als de vrijwillige molenaar die op Molen Aeolus draait tijdens de openstellingen op de laatste zaterdag van de maand. 

 Marianne Niemeijer

Ik ben Marianne Niemeijer 57 jaar. Vanaf het opstarten van Present Vlaardingen ben ik al betrokken bij Present. Naast bestuurslid is mijn functie vrijwillig groepenbegeleider en ik vind dit mooi en dankbaar werk om te mogen doen, verbinding maken tussen de vrijwilliger en de hulpvrager. Bijzonder om zo iets te kunnen betekenen voor mensen in Vlaardingen die niet of nauwelijks een netwerk om zich heen hebben.