In de kerststemming met Navigators Wageningen

21-12-2018

Afgelopen dinsdag ging heel de studentenvereniging Navigators aan de slag in Wageningen. Tal van projecten werden er gedaan zo vlak voor de kerstvakantie. Best bijzonder want ze zaten midden in hun tentamenweek.

In samenwerking met de kerstcommissie werden projecten georganiseerd om wat van Gods’ liefde uit te delen aan onze medemens in Wageningen.

Zo werden er kerstliedjes gezongen voor ouderen in ‘Wonen bij September’, en was er zelf een harpist mee! Over en weer werd er lekker gebabbeld, en was er liefde en aandacht voor deze ouderen met dementie.
Ook werd er fanatiek schoongemaakt bij een mevrouw, zodat zij na haar revalidatie weer in haar schone huis heerlijk het nieuwe jaar in kan! 15 man sterk gingen ze aan de slag, en werd er zelfs een vloer gelegd in een van de kamers.
En werd er druk gesjouwd bij een verhuizing van Bennekom naar Ede. Deze vrouw die naar een verpleeghuis verhuisde kon wel wat sterke studenten gebruiken om al haar spullen op de plek van bestemming te krijgen!
Tot slot werd er gevoetbald en spelletjes gespeeld bij het AZC aan de bosrandweg. Ook werden ze op de valreep uitgenodigd op een afscheidsfeestje van een Koerdisch gezin dat verhuisde, en waar de voetjes van de vloer gingen.

Al met al een succesvolle avond waar ruim 50 studenten hun handen uit de mouwen staken bij Present projecten! Super bedankt voor jullie tijd en inzet! En nu de kerstvakantie voor de deur staat is het tijd om uit te rusten. Hopelijk zijn jullie ook in 2019 weer present!!!