Van rook naar taupe muur

02-04-2019

Een week geleden ging een groep Ichthianen met rollers en kwasten in de weer bij een meneer in Wageningen.

Op een dinsdagavond ging een kring van Ichthus Wageningen aan de slag in het huis van een pas verhuisde meneer. Er was flink gerookt in zijn nieuwe woning en de muren konden wel weer een fris lik verf gebruiken! De woonkamer en keuken had hij al zelf gedaan, maar bij de gang en slaapkamers kon hij nog wel wat hulp gebruiken.

Bij binnenkomst werden we ontvangen met een heerlijke kop koffie en verse muntthee, daarna ging de groep aan de slag. In no time werden er duo’s gevormd, en er waren genoeg rollers en bakjes en een hele emmer verf om met 6 man sterk gelijk aan de slag te kunnen. Slechts 2 uur later waren de 2 slaapkamers, de hal en overloop voorzien van prachtige taupe kleurige muren.

  Voor  Na

Iedereen blij 🙂 Bedankt kring van Ichthus Wageningen!!