Groep 8 Margrietschool op bezoek bij Rumah Kita

18-07-2019

‘Ik vind het belangrijk wat voor een ander te betekenen’ (een van de leerlingen)

Dinsdag 9 juli jl. is groep 8 van de Margrietschool uit Wageningen op bezoek geweest bij Rumah Kita. Wat een vrolijk ontvangst kregen ze daar al bij binnenkomst van enkele bewoners. Onder ’t genot van wat drinken en een stuk spekkoek van het huis vertelde Irene Hoffman van Rumah Kita wat meer over de bewoners en het huis. De vrolijke kleuren, kunst en de goede sfeer vielen de kinderen meteen op. In kleine groepjes van 2, 3 kinderen zijn een aantal kinderen met enkele bewoners gaan wandelen in de binnentuin. Best een onderneming met zo’n grote rolstoel! Ergens anders werd er een potje dammen of memory gespeeld. Ook werden er mooie tekeningen uitgedeeld door de kinderen. Tenslotte hebben deze kanjers van groep 8 ook nog twee liederen van hun musical in het restaurant  gezongen voor de aanwezige bewoners. Top gedaan en nu genieten van een welverdiende vakantie!