Een bijzonder kerstcadeau

15-01-2020

Vijf handige mannen van een kerkelijke gemeente in Wageningen hebben hun handen uit de mouwen gestoken om een mevrouw te helpen met verhuizen.

In een paar uur tijd was de klus geklaard. De grote meubels die ze onmogelijk alleen kon verhuizen hebben hun plaats gevonden. Zelfs de wasmachine is aangesloten, de kraan gerepareerd, plafonnières verplaatst en de kapstok opgehangen. Helpende handige handen, fijn!
Mevrouw is er erg blij mee. Dat verdient ten minste een drankje. Als een van de handige mannen dan een beetje water wenst, dan krijg je ook gewoon een beetje: er wordt ad rem een klein laagje in het glas geschonken tot grote hilariteit van mevrouw zelf. Het glas is gelukkig halfvol, een grapje maakt de sfeer.

Er is een berg werk verzet, mevrouw geniet van haar nieuwe woning.
Blijdschap met de blijden. ‘Fijne feestdagen!’, de groep: ‘Ook fijne feestdagen, dit is ons kerstcadeau!’ 🙂