“Ik word helemaal vrolijk van de groep!”

20-02-2020

Afgelopen zaterdag is een groep uit de Ontmoeting enthousiast aan de slag gegaan om puin te ruimen in een tuin van meneer. Het is een bijzonder verhaal, want onder de bramenstruik die verwijderd moest worden, kwamen nog enkele verrassingen vandaan: een bank, twee fietsen, twee kinderfietsjes, een buggy, nog een buggy en ten slotte een hele zonnebank. Aan één container had de groep dan ook niet genoeg, het werden er twee. Bijzonder aan deze klus is dat de bewoner in de eerste instantie niet bij het project aanwezig durfde te zijn, maar uiteindelijk er toch een gedeelte bij was. Ook de inzet van de hulpverlener is bijzonder: hij was er de hele ochtend bij om de handen uit de mouwen te steken, super! Tijdens een gesprekje aan het eind van het project zegt de hulpontvanger ‘ik word helemaal vrolijk van deze groep!’

Weer een geslaagd Present project!