Aanmelden

Als makelaar in vrijwilligerswerk kan iedereen zich bij ons aanmelden. We slaan een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

Om je in te zetten voor anderen rondom het Coronavirus, of om hiervoor hulpvragen in te dienen, klik op één van de twee onderstaande buttons:
Ik wil helpen Ik wil iemand aanmelden die hulp nodig heeft

I.v.m. de maatregelen rondom het Coronavirus kunnen wij nog niet zeggen wanneer wij de ‘normale’ projecten (hulpaanbod en hulpvragen) weer kunnen matchen. Mocht je een urgent project hebben, vul het formulier hieronder in en bel even.

Bij geen urgentie kun je natuurlijk alvast een van de aanmeldformulieren hieronder invullen.

Als groep

Ontdek hoeveel plezier en voldoening het geeft om samen met je vrienden, familie, voetbalteam etc. een ander te ontmoeten en te helpen. Present helpt je graag bij het vinden van een vrijwilligersproject. Voor ons is het dé uitdaging om bij jullie aanbod een project te vinden dat betekenis heeft voor een ander en dat bij jullie past. Ontdek hoe je door als groep een ander centraal te stellen, je elkaar op een andere manier leert kennen. Lees meer

Als individu

Ben je op zoek naar een zinvolle tijdsbesteding en help je anderen graag een handje verder? Present biedt je de mogelijkheid om jouw talenten, kennis en ervaring in te zetten voor anderen. Lees meer

Hulpvraag melden

Als professional kun je een hulpvraag melden als je denkt dat de inzet van een groep vrijwilligers een meerwaarde heeft voor het hulpverlenings- of zorgtraject van je cliënt(en). Criteria zijn:

  • Je cliënt heeft onvoldoende financiële middelen, netwerk en/of gezondheid om het werk zelf uit te voeren.
  • Je cliënt is bereid om op de dag van het project (naar kunnen) aanwezig te zijn en mee te doen.
  • Ontmoeting (tussen cliënt en vrijwilliger) is wezenlijk onderdeel van het project.

Lees meer