Dit is Present

Dit zijn wij

Op veel plekken in Nederland zijn we Present. We hebben tientallen lokale stichtingen, zo ook in Walcheren. Al vele vrijwilligers vonden via ons hun weg naar kortdurende projecten in hun eigen buurt of regio. Hun werk vormt een welkome aanvulling op de bestaande professionele hulpverlening. Daarbij is zo’n project doorgaans voor de hulpgever en de ontvanger verrijkend.

Via Present Walcheren komen we bij veel mensen over de vloer. Tal van vrijwilligers gaan via ons voor een dag of dagdeel aan de slag. Opruimen, schoonmaken, schilderen of gewoon een bakje koffie en een luisterend oor. Het kan allemaal via Present.

Kantoor

Als Present Walcheren maken we deel uit van een landelijk netwerk. Het kantoor van Present Nederland met enkele betaalde krachten en vrijwilligers staat in Amersfoort.
Veel mensen zijn Present in Walcheren en overal in Nederland. We hebben ook een lokaal team en bestuur voor Present Walcheren. Hieronder lees je wie we zijn en waar je ons voor kunt bellen of mailen. Het team van Present Walcheren bestaat uit:

Wobbien Lankhuizen

Coördinator
wobbien.lankhuizen@present
walcheren.nl

06-21841443

Ina Bosscha

Administratie
administratie@presentwalcheren.nl


Bestuur

Hieronder kun je kort kennismaken met onze bestuursleden.

Jan Versteeg

Voorzitter

Adrie Franke

Secretaris

Irma Waleson

Bestuurslid

Henk Verweij

Penningmeester

Contact

Wil je graag in contact komen met een van onze bestuurders? Neem gerust contact met ons op.