Volgende JobGroups-cursus

>> Aanmelden voor JobGroups

Veel mensen in Tiel zitten werkloos thuis. Vooral als je al wat ouder bent, is het tegenwoordig niet eenvoudig om weer aan het werk te komen. Een extra steuntje kan soms helpen om de goede ideeën, vacatures of presentatievorm te vinden: meer weten meer dan één!

JobGroups is een praktijk-cursus voor werkzoekenden in Tiel en omgeving. Dit is een initiatief van en voor werkzoekers die elkaar willen steunen en op weg helpen om een baan te vinden.

De insteek van JobGroups is: samen kom je verder. Het programma is gericht op laagdrempelige ontmoeting met medewerkzoekers die elkaar hun ervaringen verder kunnen helpen.

Concept

Sinds 2015 hebben we inmiddels 8 keer een JobGroups-cursus gehouden in Tiel; de reacties waren zonder uitzondering erg positief. Blijkbaar voorziet deze werkvorm in een behoefte. Door het contact met andere werkzoekenden krijgt je nieuwe energie: je staat er niet alleen voor. Het werk zoeken krijgt hierdoor een nieuwe impuls. Maar ook de ontmoeting met werkgevers wordt door de deelnemers als leerzaam ervaren. Het programma bestaat uit een serie van 7 bijeenkomsten over de belangrijke vragen van werkzoekers: Wie ben ik? Wat kan ik? en: Hoe presenteer ik mezelf?

Nieuwe cursus start in september

7 september 2018 start er weer een nieuwe cursus. ’s Ochtends om 10:00 beginnen we in de bibliotheek. Geef je snel op voordat de cursus vol is.

Aanmelding

Iedereen die werkzoekend is van harte welkom. In verband met de opzet van het programma is aanmelding wenselijk. Er kunnen maximaal 15 mensen mee doen. De JobGroup-bijeenkomsten zijn gepland op 7 achtereenvolgende vrijdagochtenden. Aanmelden kan via deze aanmeldpagina. Voor nadere informatie kun je bellen (06-15075802) of mailen naar tiel@jobgroups.nl.

Samen werkt ‘t!