DOE-Team en Present leggen omheining aan

05-07-2019

Twee medewerkers van het DOE-Team Winterswijk hebben in juni samen met Present Winterswijk een project uitgevoerd. Ze hebben een omheining gemaakt om de tuin van een alleenstaande man met een verstandelijke beperking. De man vond het erg onprettig dat andere mensen en dieren zo maar in zijn tuin konden komen en wilde graag een afzetting. Zelf lukte het hem niet om dit te organiseren en daarom schakelde zijn begeleider van Estinea Present in.

Present pakte de klus samen met het DOE-Team op. Bij dit team werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die extra begeleiding nodig hebben om weer aan het werk te kunnen. Ze werkten een aantal dagdelen achter elkaar aan de omheining. “Deze klus was voor ons een leuke afwisseling. Normaal werken we meestal in het groen. De bewoner heeft ons ook goed verzorgd tussendoor en hielp zelf ook actief mee”, laten de mensen van het DOE-Team na afloop weten.

Drie vrijwilligers van Present hebben een dag nadat het DOE-Team klaar was de overgebleven materialen opgehaald, zodat de tuin weer schoon was.