Nieuws

Jong Present – proeftuin maatschappelijke diensttijd

29 augustus 2018

Maatschappelijke Diensttijd (MDT) is de kans voor jongeren om hun horizon te verbreden en hun CV te verrijken. Present is een van de officiële MDT partners die vanaf dit najaar deze unieke ervaring mogelijk maakt.
Dus, ben jij tussen de 18 en 30 jaar? Dan biedt Jong Present jou een unieke kans!  33 lokale Present-stichtingen doen mee met deze proeftuin, Present Winterswijk is daar één van!
Onlangs vond de feestelijke kickoff plaats voor Jong Present!
 

Jong Present, de maatschappelijke diensttijd van Present, biedt jou een unieke mogelijkheid om meer te ontdekken over je eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden en jezelf uit te dagen op het gebied van armoedebestrijding en maatschappelijke hulpverlening. In een speciaal voor jou op maat gemaakt traineeship bouw je in korte tijd aan een waardevolle werkervaring die niet misstaat op je CV. Ook bouw je aan je professionele netwerk met veel waardevolle contacten. Gedurende een aantal maanden (parttime) kun je je bewijzen in een speciaal traineeship op de volgende  drie niveaus :

  • leiderschap
  • manager
  • projectleider

Present zet haar netwerk, werkwijze en expertise speciaal voor jou in om aan de slag te gaan voor en met kwetsbare mensen. Je leert te werken in teamverband en wat er allemaal komt kijken bij complexe hulptrajecten. Daarnaast krijg je niet alleen een breder beeld van de Nederlands samenleving maar ook van de grote maatschappelijke vraagstukken. Kortom een mooie kans op verrijkende werkervaring die voor werkgevers een grote plus vormt.

Gezocht twee trainees

Present Winterswijk zoekt voor deze proeftuin twee trainees die zich met hart en ziel willen inzetten voor Present in Winterswijk (waaronder het Kerstengel-project). Er bestaat de mogelijkheid voor een vergoeding.
Reageren kan tot uiterlijk 29 september 2018 via info@presentwinterswijk.nl.

Wil je meer weten over de maatschappelijke diensttijd via Jong Present?

Wil jij jouw CV van een unieke aantekening voorzien? Durf je jezelf uit te dagen en jouw talenten in te zetten om verschil te maken? Aarzel niet en geef je op voor Jong Present. Een uniek traineeship met oog voor jouw talent en met hart voor kwetsbare mensen. Bevestig jouw interesse in deze unieke kans of vraag extra info via info@presentwinterswijk.nl.