Vacature flex-vrijwilliger m/v

Voor het uitvoeren van praktische en sociale projecten zoekt Present Winterswijk vrijwilligers voor de functie van:

Flex-vrijwilliger (m/v)

Het betreft een flexibele vrijwilligersfunctie, zonder dat je vast zit aan een vaste dag of tijdstip!

Je taak
Je maakt deel uit van de flexgroep die (op dit moment) bestaat uit zo’n 5-6 personen. Samen met andere flexwerkers voer je minimaal 4 projecten per jaar uit. Per project ben je ongeveer 4-8 uur aan de slag. Er kan gevraagd worden om eigen gereedschap mee te nemen om het project uit te voeren. Zowel dames als heren zijn van harte welkom om zich aan te melden als flex-vrijwilliger. Het betreft een vrijwilligersfunctie.

Projecten
Alle projecten vinden plaats in de gemeente Winterswijk. Je kunt aangeven welke projecten je voorkeur hebben: praktische projecten of sociale projecten. Je kunt tevens aangeven of je benaderd wil worden voor spoedklussen. Dat zijn klussen die op korte termijn uitgevoerd moeten worden.

Je kwaliteiten
Je weet van aanpakken en je hebt een hart voor kwetsbare mensen. Je bent breed inzetbaar en je vindt het leuk om in groepsverband anderen te helpen.

Begeleiding
Voordat je als flex-vrijwilliger aan de slag gaat krijg je een instructie. Eén keer per jaar is er een bijeenkomst voor alle flex-vrijwilligers. In deze bijeenkomst evalueren we de werkwijze en passen deze zo nodig aan.

Interesse
Heb je interesse om als flex-vrijwilliger aan de slag te gaan, neem dan contact op met Anneke van Nierop: annekevannierop@presentwinterswijk.nl