Verras als hulpverlener iemand met een vrijkaart

Theater De Storm stelt dit theaterjaar in samenwerking met Present Winterswijk een aantal vrijkaarten beschikbaar voor mensen met weinig geld. De kaarten zijn bedoeld voor mensen die zich een avond uit in het theater normaal niet kunnen veroorloven. Present Winterswijk coördineert de vrijkaartenactie voor De Storm.

De kaarten kunnen alleen worden aangevraagd door professionals die Winterswijkers met weinig geld begeleiden of ondersteunen. Ben jij hulp- of dienstverlener in de zorg en/of welzijn en ken jij een Winterswijker die of een Winterswijks gezin dat je een leuke avond of middag uit gunt? Meld hen dan aan voor gratis vrijkaarten! Welke voorstelling het wordt, is een verrassing, maar je kunt wel een voorkeur voor je cliënt of het gezin invullen op het aanmeldformulier hieronder.
N.B. Onder voorbehoud van de beschikbaarheid van vrijkaarten!

Vrijkaarten De Storm

    Geef hier aan naar welke voorstelling de voorkeur van je cliënt/het gezin uitgaat. Er zijn meerdere keuzes mogelijk. We houden rekening met deze voorkeur bij het toekennen van de kaarten (indien beschikbaar).