Huiskamerbingo 30 september 2021

06-09-2021

In de week tegen eenzaamheid, op donderdag 30 september 2021 organiseert Stichting Present Woerden in samenwerking met RPL Woerden opnieuw een huiskamerbingo. Present Woerden is een organisatie die groepen vrijwilligers inzet om praktische en sociale hulpvragen in Woerden op te pakken.

Voor wie en hoe kunt u meedoen?
Bent u 65 jaar of ouder? Meld u snel aan op nummer
06 539 139 38 (het nummer van Stichting Present Woerden) of mail naar info@presentwoerden.nl . Zeg dat u mee wilt doen aan de huiskamerbingo. Geef uw naam, adres en telefoonnummer op en geef aan met hoeveel personen u mee wilt doen. Opgeven is mogelijk tot woensdag 22 september 12.00 uur. Er is plek voor maximaal 50 deelnemers.

Hoe krijgt u een bingokaart?
Op woensdag 29 september wordt de bingokaart tussen 16.00-20.00 uur op uw huisadres gebracht.

Hoe krijgt u uitleg en hoort u de getallen die afgeroepen worden?
U stelt tijdig uw radio af op 107.1 FM of via de website van RPL Woerden of via het televisiekanaal van RPL Woerden. Het programma begint om 10.00 uur en eindigt om 12.00 uur.
Aan het begin van de uitzending wordt uitgelegd hoe het spel werkt. Wanneer u een BINGO! hebt, belt u naar het nummer van de omroep. Dit nummer staat vermeld op uw bingokaart. Dan wordt uw kaart gecontroleerd (er is een kopie van elke kaart). Als u belt, komt u live in de uitzending. Wanneer u prijs hebt, bezorgen wij deze prijs bij u thuis.

We spelen in totaal vier ronden. Wanneer u prijs hebt in de eerste, tweede of derde ronde, kunt u alleen nog mee doen voor een volle kaart (vierde ronde).
Maximaal één bingo per ronde, per adres.

Geef u snel op voor twee uur lang gezelligheid en plezier in uw eigen huiskamer!