Terugblik zomerpakkettenactie 2019

22-07-2019

Met dat de zomervakantie gestart is, hebben we ook de zomerpakkettenactie afgerond. Wat een betrokkenheid was er dit jaar! Mede door de fijne samenwerking met de diaconie van de Gereformeerde kerk.
In totaal zijn er ruim 60 pakketten afgeleverd! Allemaal op maat gemaakt door evenveel gezinnen, vrienden en bijbelkringen voor andere gezinnen in Woerden.

We zijn ook erg blij met betrokkenheid van lokale ondernemers: Jumbo van Well, Brownies en Downies, Annex Cinema en De Pretfabriek. Door hun bijdrage konden er extra producten en bonnen aan de pakketten toegevoegd worden. Bedankt hiervoor!

Onderstaande mail kregen we afgelopen week doorgestuurd:
“Vandaag hebben we de vakantietas weggebracht. Wij hadden er met ons gezin een samengesteld voor familie B. (vader, moeder en dochtertje van 5 jaar)
Het dochtertje was zeer blij met de kadootjes. Ze ging meteen aan de slag met de kleurpotloden. We hadden er ook een ijsbon van Torino bijgedaan en daar waren ze ook erg blij mee.
We zijn er niet zo lang geweest, maar onze komst en aandacht van de medemens werd zeker op prijs gesteld. Er waren geen pijnlijke stiltes, het bezoek liep redelijk ontspannen.
Ook al ging het gezin er niet teveel op in, in korte tijd hoorde ik al dat er een hoop problemen spelen. 

 Kortom, een welverdiend bezoek. Zelf vonden we het heel bijzonder om dit een keer te doe.”