Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word Vriend van Present

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in de Zaanstreek het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Neem dan een aandeel in Present.

Lees meer

Steun ons als Vriend

Steun ons!

 

Present maakt het mogelijk dat steeds meer mensen omzien naar elkaar. Samen opkomen voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Om dit werk te doen, heeft Present uw steun hard nodig!

 

Word donateur

Onze partners

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Foto's uit het bericht van Kledingbank Zaanstad ... Lee meerSee Less

15 hours ago

Image attachment

Het is gelukt! Er is in korte tijd 7577 euro opgehaald voor onze stichting. Wat een toppers!!!! Wat is er hard gewerkt om dit te bewerkstelligen. Hartelijk dank namens het hele team van Present Zaanstreek. ... Lee meerSee Less

2 days ago

Het is gelukt!  Er is in korte tijd 7577 euro opgehaald voor onze stichting. Wat een toppers!!!! Wat is er hard gewerkt om dit te bewerkstelligen. Hartelijk dank namens het hele team van Present Zaanstreek.

Comment on Facebook

Wow, dat is echt geweldig!

🙋‍♀️ Dit is Mandy uit Zaandam. Bij haar thuis ging het niet zo goed en dat zorgde voor problemen op school. Inmiddels heeft ze een baan en woont ze op zichzelf. 👇

'Ik ben het programma van Local Heroes gaan volgen.' Bij Local Heroes ontwikkelen jongeren in zes maanden hun talenten en zetten zich in om anderen in Zaanstreek te helpen.

'De training en coaching methodiek van het programma sprak mij enorm aan. Ik ben daarom een studie hierin gaan volgen en ben nu zelf groepsbegeleider bij Local Heroes. 🥳 'Alles is op zijn plaats gevallen dankzij Local Heroes. Er is rust gekomen in mijn leven.'

Meer weten over Local Heroes? Of wil je je aanmelden? Op 25 januari gaat er weer een programma van start → localheroes.tlokaal.com.

Fotografie: Pascal Fielmich
Interview: Noordhollands Dagblad
... Lee meerSee Less

4 days ago

Vrijwilliger “Onze tijd was goed besteed. We hebben letterlijk en figuurlijk ruimte in iemands leven mogen creëren!"