Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word Vriend van Present

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in de Zaanstreek het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Neem dan een aandeel in Present.

Lees meer

Steun ons als Vriend

Steun ons!

 

Present maakt het mogelijk dat steeds meer mensen omzien naar elkaar. Samen opkomen voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Om dit werk te doen, heeft Present uw steun hard nodig!

 

Word donateur

Onze partners

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

“Where poverty exists, there is not true freedom.”

#NelsonMandela
#ActionAgainstPovert
... Lee meerSee Less

3 hours ago

Vanochtend is er groepje vrijwilligers van Present Zaanstreek aan de slag gegaan in een tuin van een mevrouw. Ze was erg zenuwachtig. Ze kon de tuin niet meer zelf bijhouden. Ze was dolblij met het resultaat. ... Lee meerSee Less

2 days ago

Vanochtend is er groepje  vrijwilligers van Present Zaanstreek aan de slag gegaan in een tuin van een mevrouw. Ze was erg zenuwachtig. Ze kon de tuin niet meer zelf bijhouden.  Ze was dolblij met het resultaat.

Ruim 100 stoelen staan klaar voor een tweede ronde! 🪑
Deze stoelen hebben wel nieuwe bekleding nodig en zijn af te halen incl. opslagkarren. Welke maatschappelijke organisatie kan deze stoelen goed gebruiken?
Er zijn ook stoelen beschikbaar waar direct op gezeten kan worden. Stuur een bericht naar info@zaanseuitdaging.nl en geef aan hoeveel stoelen je nodig hebt en voor welke organisatie de aanvraag is.
... Lee meerSee Less

4 days ago

Heel mooi. Weer 6 leerlingen die verder kunnen. Top!Dankzij ons inzamelingsproject van ICT-apparatuur konden wij Stichting Leergeld Zaanstad blij maken met zes laptops. Ze komen ten goede aan middelbare scholieren uit gezinnen met minder geld. Het gaat om tweedehands laptops die schoongemaakt en ge-updated zijn door onze partner ICT Vanaf Morgen. Op de foto van Fred Wolf, links Nico van Braam (voorzitter Zaanse Uitdaging) en rechts Hans Luiten (voorzitter Leergeld). ... Lee meerSee Less

4 days ago

Heel mooi.  Weer 6 leerlingen die verder kunnen. Top!

Vrijwilliger “Onze tijd was goed besteed. We hebben letterlijk en figuurlijk ruimte in iemands leven mogen creëren!"