Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word Vriend van Present

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in de Zaanstreek het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Neem dan een aandeel in Present.

Lees meer

Steun ons als Vriend

Steun ons!

 

Present maakt het mogelijk dat steeds meer mensen omzien naar elkaar. Samen opkomen voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Om dit werk te doen, heeft Present uw steun hard nodig!

 

Word donateur

Onze partners

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Wist je dat...? 🧐 ...Humanitas Zaanstreek-Waterland.. 🔸 8 activiteiten heeft, 🔸12 coördinatoren ... 🔸 en wel 150 vrijwilligers!
En toch zoeken we nog vrijwilligers en vrijwillig coördinatoren! Heb je een paar uur per week de tijd en lijkt het je leuk om iets te doen voor een ander? Kijk dan eens hier 👉 www.humanitas.nl/afdeling/zaanstreek-waterland/vacature-overzicht-
... Lee meerSee Less

3 days ago

FIETSEN GEZOCHT!

Voor de Blijfgroep Zaanstreek zijn we nog steeds op zoek naar fietsen. Heeft u er zelf een over of kent u iemand die er een over heeft, we kunnen ze goed gebruiken. En we kunnen er vrouwen die momenteel ondersteuning krijgen van de Blijfgroep, na een zware periode, mee verblijden. Een fiets geeft de vrouwen meer flexibiliteit, vrijheid en onafhankelijkheid. Daarnaast ondersteun je iemand die beetje hulp zeer zal waarderen.
info@presentzaanstreek.nl
... Lee meerSee Less

4 days ago
FIETSEN GEZOCHT!

Voor de Blijfgroep Zaanstreek zijn we nog steeds op zoek naar fietsen. Heeft u er zelf een over of kent u iemand die er een over heeft,   we kunnen ze goed gebruiken. En we kunnen er vrouwen die momenteel ondersteuning krijgen van de Blijfgroep, na een zware periode, mee verblijden.   Een fiets geeft de vrouwen meer flexibiliteit, vrijheid en onafhankelijkheid. Daarnaast ondersteun je iemand die beetje hulp zeer zal waarderen. 
info@presentzaanstreek.nl

Comment on Facebook

Ik heb vanaf 17 juli 5 fietsen voor jullie .. 3 dames 2 kinder

Doe met ons mee! Vrijdag 23 april gaan wij samen met Stichting Present Zaanstreek, Zaankantersvoorelkaar en De Enk Groen & Golf BV sociaal tuinieren op de Ringweg en Adriaan Roggestraat in Zaandam. Van 9.00 tot 15.00 uur knappen we met een groep vrijwilligers tuintjes op van mensen die dat zelf niet (meer) kunnen.

Wil jij op deze manier bijdragen aan een groene en leefbare buurt? Geef je dan nu op als vrijwilliger via info@presentzaanstreek.nl! Ook als je geen zwaar werk kunt doen, geen verstand hebt van tuinieren of alleen een deel van de dag mee kan doen, ben je van harte welkom! En wil je planten doneren, ook dan horen we graag van je!

Hopelijk tot 23 april!
... Lee meerSee Less

5 days ago

Uitdeeldag!

Vandaag hebben we een flinke berg goede kleding gebracht naar Kledingbank Zaanstad. Er zat zoveel moois tussen. Dus dank aan de donateur.

Omdat we de Kledingbank en haar mensen een warm hart toedragen hadden we een hele flinke hoeveelheid vuilniszakken gekocht voor ze, en voor in de verzorgingskast een hoop douchespullen, shampoo en tandenpasta.
Op de foto drijvende kracht Lonneke Kroon.

We hebben deze spullen aangekocht vanuit ons materiaalpotje.

Dus dank aan alle bestellers <3
... Lee meerSee Less

5 days ago

Vrijwilliger “Onze tijd was goed besteed. We hebben letterlijk en figuurlijk ruimte in iemands leven mogen creëren!"