ROC leerlingen aan de slag

03-11-2017

Op maandag 30 en dinsdag 31 november hebben leerlingen van het ROC in Zaandam vrijwilligerswerk gedaan. De ontmoeting met inwoners in de Zaanstreek stond centraal. De projecten waren erg uiteenlopend. De leeftijd en de omstandigheden van de diverse doelgroepen ook. Het was een mooie ervaring voor iedereen die erbij betrokken is geweest. Een uitspraak van een van de leerlingen: “Wat heb ik veel geleerd vandaag!” En een uitspraak van een begeleider van een instelling: “Wat mij is opgevallen hoe behulpzaam, rustig en vriendelijk de leerlingen zijn geweest gedurende de dag. Bewoners hebben erg genoten van hun bezoek!”

Op deze foto zijn de vier leerlingen te zien die in het diaconale inloophuis De Bron in Poelenburg op bezoek zijn geweest. Hier hebben zij gesprekken gehad met diverse mensen.