Leerlingen Pascal college verzetten bergen werk!

26-04-2018

Op maandag 23 april en dinsdag 24 april hebben 16 groepen leerlingen van het Pascal college een maatschappelijke stage gelopen in samenwerking met Present Zaanstreek. Het is op diverse plekken in de Zaanse samenleving hard gewerkt. Er is bij mensen in de tuin of in het huis gewerkt, op de kinderboerderij meegeholpen of in een verzorgingshuis. Zeer diverse plekken maar overal hebben wij tevreden en blije gezichten gezien van de mensen die geholpen werden en degene die de hulp gaven. We kregen veel positieve reacties waaronder de volgende reactie van een begeleider vanuit een verzorgingshuis die een groepje leerlingen heeft begeleid. ‘Jullie hebben een bijzonder actieve rol gespeeld bij het organiseren van deze dag. Boven verwachting goed!! Ze mogen trots op jullie zijn.’

De leerlingen op de foto hebben een woonkamer en een slaapkamer volledig opgeknapt!