Het jaarverslag 2017 is klaar!

15-05-2018

Het is weer zover. Het jaarverslag over 2017 is geschreven en staat online. We kunnen weer mooie verhalen met u delen. De vrijwilligers hebben eenmalig of bijna wekelijks bergen werk verzet voor de Zaankanters die deze hulp goed kunnen gebruiken. Totaal zijn er 145 praktische en sociale projecten uitgevoerd. Wij zijn blij met dit mooie resultaat. Het vele werk heeft een grote impact gehad om degene die de hulp heeft ontvangen, maar ook op degene die de hulp heeft gegeven want de ontmoeting staat centraal bij Present. De samenwerking met de maatschappelijke organisaties en de scholen (Pascal college en ROC Zaandam) is erg positief. Veel leesplezier met dit verslag dat eigenlijk niet goed kan weergegeven wat het werk van Present doet in de levens van de Zaankanters.