Kerstpakket maken voor een ander

21-10-2021

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de kerstpakketten actie.

Als u zich aanmeldt voor de actie, krijgt u van ons in de eerste helft van december per e-mail een naam en adres van de persoon of het gezin (inclusief gezinssamenstelling), dat u blij mag maken met een mooi pakket.

De kerstpakketten zijn bestemd voor personen of gezinnen in de Zaanstreek die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Via de Maatschappelijke Organisaties krijgen we hun adressen door, waar betreffende personen en gezinnen toestemming voor geven.

U mag een feestelijk pakket samenstellen dat past bij de ontvanger en voor een bedrag, dat u zelf wenst te besteden. De presentjes, zonder vlees en/of alcohol,  zijn natuurlijk heel, schoon en passend in de sfeer van Kerst.

In de week voor Kerst gaat u langs bij de persoon of het gezin dat wij aan u hebben doorgegeven!
Als de mensen niet thuis zijn kunt u het bij één van de buren afgeven en een briefje door de brievenbus doen.

Meld u zich aan voor 6 december 2021!!!  

Aanmelding Kerstpakkettenactie 2021

LET OP:

Belangrijk om rekening mee te houden:
– Geen alcohol: In verband met een mogelijke verslavingsachtergrond van cliënten, of vanwege de geloofsovertuiging, vragen we u beslist géén alcohol in de pakketten te doen.
– Geen vlees: In verband met de mogelijke geloofsovertuiging van de mensen die de pakketten ontvangen, vragen we u beslist géén vlees of vleesproducten in de pakketten te doen.

I.v.m. de corona maatregelen geven we geen handen en houden we 1,5 meter afstand. Neem alstublieft de actuele RIVM regels in acht!

 

Zijn er vragen? Mail naar: info@presentzaanstreek.nl