Kerstpakket maken voor een ander

21-10-2020

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de kerstpakketten actie.
U krijgt van ons in de eerste helft van december per e-mail een naam en adres van de persoon of het gezin (inclusief gezinssamenstelling) dat u blij mag maken met een pakket.

De kerstpakketten zijn bestemd voor personen of gezinnen in de Zaanstreek die een steuntje in de rug kunnen gebruiken en de aanmeldingen gaan altijd via een maatschappelijke organisatie, wijkteam of jeugdteam.

U mag een feestelijk pakket samenstellen dat past bij de ontvanger en voor een bedrag, dat u zelf wenst te besteden. De presentjes zijn natuurlijk heel, schoon en passend in de sfeer van Kerst.

In  de week voor Kerst  gaat u langs bij de persoon of het gezin dat wij aan u hebben doorgegeven!
Als de mensen niet thuis zijn  kunt u het bij één van de buren afgeven en een briefje door de brievenbus doen.

Aanmelding Kerstpakkettenactie 2020

LET OP:

Belangrijk om rekening mee te houden:
– Geen alcohol: In verband met een mogelijke verslavingsachtergrond van cliënten, of vanwege de geloofsovertuiging, vragen we u beslist géén alcohol in de pakketten te doen.
– Geen vlees: In verband met de mogelijke geloofsovertuiging van de mensen die de pakketten ontvangen, vragen we u beslist géén vlees of vleesproducten in de pakketten te doen.

I.v.m. de corona maatregelen geven we geen handen en houden we 1,5 meter afstand. Neem alstublieft de actuele RIVM regels in acht!

 

Zijn er vragen? Mail naar: info@presentzaanstreek.nl