Met kerstpakkettenactie 330 mensen blijgemaakt!

17-12-2021

2020 was natuurlijk een zwaar jaar voor velen. Misschien waren de kerstpakketten dit jaar nog wel harder nodig als voorheen. We hebben dit jaar 330 aanvragen ontvangen voor kerstpakketten voor gezinnen, echtparen en alleenstaanden Zaankanters die een steuntje in de rug heel goed kunnen gebruiken.  Ik ben trots om te kunnen vertellen dat het is gelukt om iedereen van een kerstpakket te voorzien.

Dit was niet mogelijk geweest zonder de inzet en hulp van alle vrijwilligers die ons hierbij geholpen hebben. Dit jaar hebben 13 kerken heel hard gewerkt om mooie kerstpakketten samen te stellen en af te leveren. Maar ook leerlingen van Pascal college en een grote groep van 89 individuen. En natuurlijk ook onze eigen Present vrijwilligers.

Met elkaar  hebben we dit voor elkaar geboxt. Heel mooi om te zien dat er vanuit alle hoeken in de Zaanstreek zo’n mooie beweging op gang is gekomen.

Bedankt voor de fijne samenwerking en jullie betrokkenheid!

Hieronder delen we graag alvast een reactie die wij zelf hebben gekregen van een blije dame.
“ Ik ben helemaal flabbergasted. Ik heb een vreselijk mooi kerstpakket gehad. Ik ben er heel erg blij mee…. En werd er helemaal emotioneel van….weet alleen niet wie ik moet bedanken…. Bedankt!”

Fijne feestdagen en alle goeds voor 2021 gewenst!

Vriendelijke groet,
Het team van Present Zaanstreek