Resultaat Kerstpakkettenactie 2019

19-12-2019

Beste Zaankanters,

Wat een bijzonder kerstpakketten jaar is dit geweest! Waren we vorig jaar nog ontzettend dankbaar en trots op 280 kerstpakketten. Zijn het er dit jaar 386 geworden. En dat mede namens uw inzet.

Maar liefst 98 personen, 14 deelnemende kerken, 3 basisscholen en 1 middelbare school hebben zich ingezet om dit mogelijk te maken.

Vijfendertig verschillende maatschappelijke organisaties hebben namen aangedragen en adressen doorgegeven.

Enerzijds is het confronterend om te zien hoeveel nood er is in de Zaanstreek. Anderzijds bijzonder hoe velen bereid zijn naar een ander om te zien. En dat is precies waar stichting Present voor staat: een beweging op gang brengen in de Zaanstreek waarbij steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien. 

“hallo stichting present, vandaag heb ik van M. een kerstpakket mogen ontvangen. echt super lief Description: Description: ❤ik hoopte eigenlijk dat via deze weg zei nogmaals een keer bedankt kon worden omdat ik er in eerste instantie niet zoveel van begreep en mijn reactie nogal overompeld was. wij zijn super blij met dit gebaar. lieve groetjes T. B.”

Bedankt  voor uw en jullie betrokkenheid!

We wensen u fijne feestdagen en alle goeds voor 2020!

Vriendelijke groet,

Het team van Present Zaanstreek

Anouk Hermanns

Annelies Plekker

Bertine Geluk

Jeanette Pols

Jolanda Hendriks

Marianne Westrik