Verfrissende start!

25-01-2018

“Hoe kan ik een verhaal schrijven dat raakt en jou in beweging brengt?” Op de landelijke Presentdagen heb ik, Nancy, hierover een workshop mogen volgen. Want ja, ik heb fantastisch werk en er gebeuren ook al veel mooie dingen in Zwolle en die deel ik graag, maar… er is ook nog heel veel nood! Hoe kan ik zorgen dat jij denkt: dat ga ik aanpakken? Want Present ben je niet in je eentje!

Heerlijk verfrissend om zo weer op verschillende manieren te mogen kijken naar mijn werk!

Zo begon de vrijdagochtend met een spetterend optreden van Trinity. Naast heerlijk meezingen en swingen, kwam daar de heel liefdevolle tekst van het lied: ‘Ik wens jou’

Ik wens jou een dak boven je hoofd

Dat je huis een thuis mag zijn, je tafel vol met brood

dat je rustig slaapt de hele nacht

dat de liefde van je leven op je wacht.

 

Ik wens jou genoeg om door te gaan

dat je rijkdom vindt door ook van weinig te bestaan

Ik wens jou- volle dagen toe- en vrije tijd

met kinderen om je heen, tot aan het eind

 

Mooi dat het ons toegezongen werd, maar nog veel mooier dat we door mogen geven!

Help jij mee of heb je een goed idee? Laat het ons weten! info@presentzwolle.nl, 038-4608570