Present Zwolle in beeld (deel 3)

25-02-2019

Nieuwe Zwollenaren

Met hart en ziel zet Dominique zich in voor statushouders die in onze stad verblijven. Nieuwe Zwollenaren noemen wij ze. Want dat zijn ze. Met haar verschillende taalgroepen en andere initiatieven werkt Dominique hard aan het verkleinen van de kloof tussen de nieuwe en ‘oude’ Zwollenaren. En met succes!

Dat dit van beide kanten zeer gewaardeerd wordt, blijkt wel uit het grote succes van Hiba; ons Arabisch/Eritrees pop-up restaurant dat vorig jaar november bij PEC Zwolle en in De Gift City geopend werd.

In deze video legt Dominique uit wat haar werk betekent voor de stad en voor haar persoonlijk.

Meer weten?
Wil je meer weten over het werk van Present Zwolle? Bekijk ook deel 1 en deel 2 van de videoreeks of kijk wat de mogelijkheden zijn om ook Present te zijn en mee te helpen.

Present helpt vrijwilligers helpen waar het echt nodig is. Help je mee?