Present Zwolle in beeld (deel 4)

28-03-2019

Present Zwolle in beeld deel 4; Trajecten

Mariëlle is ons brein achter de Trajecten. Zij bedenkt en ontwikkelt steeds weer nieuwe Trajecten waarmee we snel in kunnen spelen op bijzondere ontwikkelingen of andere vragen in de stad. Natuurlijk kan ze hierbij ook rekenen op de steun van de andere teamleden en een aantal vaste vrijwilligers.

Met Trajecten als Buurten met boodschappen, Buurten met feestjes, Buurten bij ouderen en Buurten bij een zorginstelling, kun jij je – alleen of met jouw gezin, familie, buren, vrienden, collega’s of team – langduriger inzetten voor stadsgenoten die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Dat dit de meest verrassende effecten kan hebben, kun je teruglezen in de verschillende blogs die Mariëlle hierover geschreven heeft.

In onderstaande video legt ze je uit wat dit werk voor Zwolle en voor haar betekent.

Meer weten?
Wil je meer weten over het werk van Present Zwolle? Bekijk ook deel 1, deel 2 en deel 3 van de videoreeks of kijk wat de mogelijkheden zijn om ook Present te zijn en mee te helpen.

Present helpt vrijwilligers helpen waar het echt nodig is. Help je mee?