Partners in beeld – Praktijk Haptonomie Zwolle

12-06-2019

Als stichting is Present Zwolle volledig afhankelijk van giften en subsidies. We zijn daarom erg blij met onze circa 40 bedrijvenpartners die ons, soms al jarenlang, financieel steunen. Stuk voor stuk bedrijven die hart hebben voor mensen in Zwolle die het minder hebben. Zonder deze partners zijn we niet Present!

Het wordt hoog tijd dat we hen ook eens aan jullie voorstellen. Dit jaar laten we daarom alle partners de revue passeren, deze keer Praktijk Haptonomie Zwolle.

Praktijk Haptonomie Zwolle
Ivo Lindner aan het woord: “De kracht van ieder mens zit in de relatie die je met elkaar hebt. Dat geldt voor mijn werk als haptotherapeut; dat geldt voor het werk van Present. Iedereen loopt in het leven in meer of mindere mate schade op, lijdt aan verlies of aan een tekort. Daardoor kan iemand emotioneel of relationeel vast komen te zitten.

In mijn werk begeleid ik mensen in een proces van herstel of aanvaarding. Daarbij is het aangaan van in het lichaam vastzittende emoties en gevoelens erg belangrijk. Die moeten erkenning krijgen en geuit worden. Dat doe ik door individuele begeleidingen en het begeleiden van (echt-)paren. Mijn verlangen is dat mensen meer vrij en met een sterker gevoel van eigenwaarde in het leven kunnen gaan staan. Dit ondanks de problemen waarmee ze te maken hebben (gehad). Ze mogen ervaren hoe kostbaar ze zijn en hoe waardevol hun leven is.

Eveneens train ik groepen waarbij de focus ligt op de onderstromen van de communicatie: de gevoelslagen van het onderlinge contact.”

Waarom is Praktijk Haptonomie Zwolle partner van Present Zwolle?
“Ik heb vele jaren in een klusteam van Present mogen werken. Heel mooi en bijzonder dankbaar werk. Vanwege veranderende omstandigheden ondersteun ik nu Present graag financieel. Ik heb veelvuldig met eigen ogen gezien hoe ontzettend belangrijk de rol van Present is in de samenleving. Zij kunnen mensen weer een stukje op weg helpen, medemensen in hun kracht zetten en laten ervaren hoe kostbaar en waardevol ze zijn.

Het ondersteunen van Present is voor mij geen “win-win”. Dat is me te functioneel. Ik ga voor relationeel: ik ga voor “samen”.”

Kijk voor meer info op: www.haptonomiezwolle.nl.

Nieuwsgierig welke bedrijven nog meer Present zijn? 
Kijk dan hier voor de mogelijkheden en hoe je ook partner kunt worden.