Zomerbericht + aantallen Projecten en Trajecten eerste half jaar 2019

18-07-2019

Het was een mooi half jaar! De voorlopige cijfers delen we graag met jullie: in totaal zijn er de eerste helft van 2019 ruim 1.500 vrijwilligers actief geweest, samen goed voor ca. 10.000 uur vrijwillige inzet. Hieronder zie je wat ze allemaal gedaan hebben. Prachtige aantallen, we voelen ons bevoorrecht dat we al deze mooie Projecten en Trajecten hebben mogen bemiddelen en we bedanken alle vrijwilligers voor hun inzet!

Dat betekent niet dat er niets meer te doen is in/rond Zwolle, er liggen nog veel hulpvragen te wachten. Maar nu staat de zomervakantie voor de deur, wat betekent dat de meeste vrijwilligers op vakantie zijn. En dus gaan we bij Present ook een paar weken uit de lucht en met de beentjes omhoog.

WE ZIJN GESLOTEN TOT MAANDAG 19 AUGUSTUS. WE WENSEN JULLIE ALLEMAAL EEN MOOIE ZOMER TOE EN GRAAG TOT ZIENS DAARNA!