De nieuwe Present-fotograaf: Carry van CreaPictures

30-09-2019

Sinds deze zomer hebben we een heuse fotograaf in ons midden: Carry Premsela van CreaPictures! Carry meldde zich bij ons met haar aanbod om foto’s bij Projecten en Trajecten te maken die we dan weer kunnen gebruiken voor promotiedoeleinden. Omdat wij het niveau ‘mobieltjeskiekjes’ niet overstijgen, grepen we dit aanbod met beide handen aan! Carry vertelt hieronder over haar bedrijf en waarom ze bij Present Zwolle actief is geworden.

CreaPictures
Sinds 2008 is fotografie mijn grote passie en in juni 2014 ben ik mijn eigen bedrijf CreaPictures gestart. Naast betaalde, zoek ik ook actief naar vrijwillige opdrachten. Dit omdat ik me betrokken voel bij de mensen die minder mogelijkheden in onze samenleving hebben. Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik me kan permitteren vrijwillig mijn passie uit te oefenen. En wat is er mooier dan mijn passie in te zetten voor organisaties die minderbedeelden op allerlei manieren ondersteunen?

Daarom heb ik onder andere contact gezocht met Present Zwolle. Tijdens de kennismaking voelde ik meteen al een klik. Met veel plezier heb ik nu inmiddels een paar opdrachten voor hen uitgevoerd. Tijdens de contacten met de betaalde krachten en vrijwilligers voel ik de gedrevenheid en ben ik echt heel erg blij dat ik voor/met deze leuke mensen werk.”

Superblij
En wij bij Present zijn superblij met Carry en de mooie foto’s die zij maakt. Ze weet de sfeer van een Project of Traject precies te vangen in beeld en een mooie foto zegt meer dan 1.000 woorden! Hieronder vind je een aantal van deze beelden. Ook zijn we heel blij met de profielfoto’s die Carry van ons heeft gemaakt. Die vind je hier. Carry is van plan nog een tijdje Present te blijven, dus jullie gaan haar foto’s zeker nog vaker tegenkomen!