Even voorstellen…. Nicolien Boxum!

30-11-2020

In oktober waren we als Present dringend op zoek naar een kundige coördinator statushouders en die hebben we inmiddels gevonden!

Ze stelt zich graag aan jullie voor: “Mijn naam is Nicolien Boxum, samen met mijn man en 2 kids woon ik in Zwolle. Per 1 november kan ik met heel veel trots zeggen dat ik mag werken bij Present Zwolle. Samen met Dominique houd ik me bezig met het welkom heten van Nieuwe Zwollenaren (statushouders) in de stad. En dit doe ik natuurlijk niet alleen, maar samen met een heel netwerk aan enthousiaste vrijwilligers die deze mensen helpen om een echte blauwvinger te worden.

Tijdens mijn social work opleiding CMV heb ik al stage mogen lopen bij Present en vanaf toen staat Present op mijn droombanenlijstje. Als CMV’er ben ik opgeleid om mensen in beweging te krijgen en een brug te slaan tussen verschillende groepen in de maatschappij. En laat dat nou nét zijn waar Present zo goed in is :-).

Na mijn opleiding heb ik ruim 9 jaar gewerkt als jongerenwerker in verschillende kerken. Daar heb ik veel samengewerkt met vrijwilligers. Ik vind het ontzettend gaaf om te zien hoe mensen in hun vrije tijd zich inzetten voor een ander. Ik help graag mee om alles rondom het vrijwilligerswerk zo te coördineren, dat de vrijwilliger kan doen wat hij het liefste doet.

Wil je meer weten over mij of over de projecten rondom statushouders? Of ben je zelf enthousiast om iets te doen voor een nieuwe stadsgenoot? Stuur dan een mail!”