Als individu in een Project of Traject

Flexer
Wil je op regelmatige basis klussen samen met anderen dan kun je aan de slag als Flexer. We delen je op basis van jouw beschikbaarheid in bij een Flexgroep die aan de slag gaat voor Zwollenaren zonder sociaal netwerk, een goede gezondheid en/of financiële middelen. Is dit iets voor jou? Vul dan het formulier hieronder in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Ik meld me aan als Flexer

Het P-team
If you have a problem – if no one else can help – you can count on: Het P-team!

Waarom het P-team?
Bij Present krijgen we regelmatig spoedvragen voor mensen zonder netwerk / geld / gezondheid. Het gaat dan om verhuizingen, ontruimingen, laminaat leggen, sauzen, ophangen van lampen/gordijnen, etc.
Omdat we werken met groepen die we vaak langer van tevoren inplannen, kunnen we soms niet aan een urgente hulpvraag voldoen, terwijl hulp wel hard nodig is. Vandaar dat we graag een poule van ca. 25 mensen willen vormen die we kunnen benaderen als we deze vragen krijgen.

Hoe werkt het voor jou?
Als we een spoedvraag krijgen, zetten we deze uit in het P-team (whatsapp / e-mail). Als je beschikbaar bent, kun je dat aangeven. Je hoeft dus alleen mee te doen als je tijd hebt en als de hulpvraag bij je past.

Is dit iets voor jou? Vul dan het formulier hieronder in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Ik doe mee met het P-Team

Trajecten
De Trajecten Buurten met Feestjes en Buurten met Boodschappen kun je ook individueel doen. Klik hier om meer te lezen over deze Trajecten.

Expertise
Mogen wij jouw specifieke expertise gebruiken? Graag! Neem vooral contact met ons op als je jouw expertise met ons wilt delen!

Ik wil mijn expertise delen